Beoordelingen van Figaro

507 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
507 beoordelingen
datum score
Jozef
Beoordeeld op: 26/06/2019
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zomermenu is zeer goed uitgebalanceerd, aangepa...

Zomermenu is zeer goed uitgebalanceerd, aangepaste wijn is top. Buiten eten op terras.

Christian
Beoordeeld op: 17/06/2019
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en verzorgd eten Vriendelijke ontvangst ...

Lekker en verzorgd eten Vriendelijke ontvangst Mooi kader met prachtige tuin

Jozef
Beoordeeld op: 03/06/2019
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Perfecte bediening: vriendelijk, aandachtig,...

Perfecte bediening: vriendelijk, aandachtig, altijd aanwezig op het juiste moment. Alles was super lekker, zeer vers en daarenboven heel mooi gepresenteerd. Buiten op het terras gezeten: heel mooi.

beerts
Beoordeeld op: 03/06/2019
beerts beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

goede kreeftenmenu , zeer mooi terras en goede...

goede kreeftenmenu , zeer mooi terras en goede bediening ,parking aan huis en zeer rustige ligging .

Wendy
Beoordeeld op: 01/06/2019
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

1 woord.., super! Alles was tot in de puntjes...

1 woord.., super! Alles was tot in de puntjes verzorgd

Eddy
Beoordeeld op: 20/05/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker en vriendelijke bediening. Zeker...

Heel lekker en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader voor een gezellig etentje!

Ernest
Beoordeeld op: 13/05/2019
Ernest beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij zijn met vier personen gaan eten (Moederdag...

Wij zijn met vier personen gaan eten (Moederdag) en hebben het Moederdagmenu genomen à 115€ all-in. Super gegeten met lekkere bijpassende wijnen. Veel volk in het restaurant, bediening was top maar wachttijden tussen de gerechten waren wel lang. Lichte gerechten, met een voldaan gevoel naar buiten en wij komen zeker nog terug.

Gilbert
Beoordeeld op: 13/05/2019
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste Jacques, Je hebt er weer prachtige en...

Beste Jacques, Je hebt er weer prachtige en overheerlijke kunstwerkjes van gemaakt. Proficiat hiervoor.

datum score