Beoordelingen van Figaro

456 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
456 beoordelingen
datum score
paul v.
Beoordeeld op: 15/02/2019
paul v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

heel fijn valentijnmenu ! we hebben ervan genot...

heel fijn valentijnmenu ! we hebben ervan genoten - bedankt Jacques - doe zo verder - Martine en Paul

CASTERMANS R.
Beoordeeld op: 04/02/2019
CASTERMANS R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig,fijne ontvangst en vooral lekker geget...

gezellig,fijne ontvangst en vooral lekker gegeten

Johan
Beoordeeld op: 02/02/2019

We zijn wegens ziekte van één van de deelnemers...

We zijn wegens ziekte van één van de deelnemers niet kunnen gaan.

Mieke
Beoordeeld op: 01/02/2019
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst, zéér lekker eten. Gewoo...

Vriendelijke ontvangst, zéér lekker eten. Gewoon correct!

guy
Beoordeeld op: 23/01/2019
guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer warm en joviaal onthaal. Interesse van...

Zeer warm en joviaal onthaal. Interesse van personeel als eigenaar over ons gevoel bij de menu. Personeel was begaan met hun clienteel. Zeer lekker eten en op een verfijnde manier klaargemaakt.

WOLFGANG V.
Beoordeeld op: 21/01/2019
WOLFGANG V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk genieten. Schitterende bediening....

Heerlijk genieten. Schitterende bediening.

VALESIO
Beoordeeld op: 18/01/2019
VALESIO beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

C'est un très bel endroit et l'accueil est...

C'est un très bel endroit et l'accueil est vraiment très chaleureux. Nous y avons passé une excellente soirée

WINNY
Beoordeeld op: 16/01/2019
WINNY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gewoon perfect, subliem eten en perfecte bedien...

Gewoon perfect, subliem eten en perfecte bediening.

Rina
Beoordeeld op: 14/01/2019
Rina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en super vriendelijk!...

Zeer lekker en super vriendelijk!

Luc G.
Beoordeeld op: 11/01/2019
Luc G. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer goed onthaald, goede bediening en vooral...

zeer goed onthaald, goede bediening en vooral lekker eten.

datum score