Beoordelingen van Figaro

542 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
542 beoordelingen
datum score
Jan
Beoordeeld op: 05/10/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was heel lekker....

Alles was heel lekker.

Box
Beoordeeld op: 30/09/2019
Box beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede ontvangst van de chef, mooi kader, verfij...

Goede ontvangst van de chef, mooi kader, verfijnde gerechten en lekkere wijn.

Hedwig
Beoordeeld op: 23/09/2019
Hedwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Verfijnd en lekker gegeten....

Verfijnd en lekker gegeten.

benny
Beoordeeld op: 20/09/2019
benny beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

een wijze grijze man, die nog steeds vernieuwt...

een wijze grijze man, die nog steeds vernieuwt en verrast.

WILLY
Beoordeeld op: 01/09/2019
WILLY beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het onthaal is heel aangenaam en het eten is...

Het onthaal is heel aangenaam en het eten is zoals een mooie schilderij en zeer goed in een aangename sfeer. Achteraf , na het etentje is de gezellige babbel van Mr Colemont ook heel wel gekomen want dat is tenminste nog een kok die zijn klanten apprecieert . Het was voor ons een fijne avond .

Ludo
Beoordeeld op: 01/09/2019
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten op een mooie rustige locatie....

Lekker eten op een mooie rustige locatie.

Kristof
Beoordeeld op: 01/09/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk, lekker eten, mooie locatie...

Vriendelijk, lekker eten, mooie locatie

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 30/08/2019
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ik kon niet betalen met Visa, terwijl een ander...

Ik kon niet betalen met Visa, terwijl een andere tafel dat blijkbaar wel kon!!!

Theo
Beoordeeld op: 28/08/2019
Theo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Steeds vriendelijk personeel en zeer lekker...

Steeds vriendelijk personeel en zeer lekker eten.zelfs tijdens een stroompanne toverde de chef lekkernijen op tafel. Wij waren zeer tevreden. Top team!

Jos
Beoordeeld op: 26/08/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

In feite was alles al quasi perfect...

In feite was alles al quasi perfect

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in