Beoordelingen van Figaro

605 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
605 beoordelingen
datum score
maritha
Beoordeeld op: 17/02/2020
maritha beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prima persoonlijke ontvangst , de klant is...

Prima persoonlijke ontvangst , de klant is hier echt welkom en het eten uitstekend , van het hapje tot de koffie , niets op aan te merken ! top , proficiat aan het ganse team en hopelijk tot binnenkort , Maritha Pierre Johnny en Daisy

Benny
Beoordeeld op: 16/02/2020
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooie menu voor voorafgekende prijs inclusief...

Mooie menu voor voorafgekende prijs inclusief alles, mooi kader

Heinrich
Beoordeeld op: 15/02/2020
Heinrich beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ein gelugener Abend, schön dekorierter Raum...

Ein gelugener Abend, schön dekorierter Raum und Tisch, fantastisches Menue. Heel moi!!

Erwin
Beoordeeld op: 15/02/2020
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

topkwaliteit op alle gebied !!...

topkwaliteit op alle gebied !!

Albert
Beoordeeld op: 15/02/2020
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke gerechten !...

Heerlijke gerechten !

Jozef
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 15/02/2020
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ik voel mij in het zak gezet. We betaalden...

Ik voel mij in het zak gezet. We betaalden veel te veel voor een Cera-afspraak ! Het excuus dat we voor een Valentijnsmenu gekozen hadden is belachelijk . Wat verwacht ge anders op een Valentijnsdag ! De gastvrouw wist trouwens zeer goed dat we een cera boeking nakwamen want ze heef teerst in haar reservaties gekeken vooraleer ons naar een tafel te begeleiden, die trouwens in een andere zaal was dan al de andere gasten (waar 5 tafels leeg bleven) ! Als enige tafel (wel mooi versierd) bleven we als (paria's van de Cera?) in dat gedeelte van het restaurant (vlak aan de toiletten).

Mat
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 15/02/2020
Mat beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekker gegeten en zeer vriendelijke bedie...

Super lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening. Zeer gepassioneerde uitbaters die zelfs tijd maakten om een praatje te doen met de gasten

Elke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 14/02/2020
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij hebben een aangename lunch mogen ervaren! H...

Wij hebben een aangename lunch mogen ervaren! Het was heerlijk!

Karl
Beoordeeld op: 14/02/2020
Karl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gewoonweg TOP!! Zeer vriendelijke gastvrouw...

Gewoonweg TOP!! Zeer vriendelijke gastvrouw en de chef kok kwam zich persoonlijk voorstellen en heeft ons verwent van amuses tot snoepjes bij de koffie!

Ludo
Beoordeeld op: 10/02/2020
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

vriendelijke ontvangst en lekker gegeten in...

vriendelijke ontvangst en lekker gegeten in een mooi kader, enkel de latte macchiato voldeed niet.

datum score