Beoordelingen van Figaro

605 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
605 beoordelingen
datum score
Kevin
Beoordeeld op: onbekend

Ik had een reservering gemaakt via Resto.be Ma...

Ik had een reservering gemaakt via Resto.be Maar kreeg de ochtend van de reservatie doodleuk een (licht ongeïnteresseerd) mailtje dat ze vol zaten. En dus ging het niet door. Erg onprofessioneel is mijn mening

Alex
Beoordeeld op: 09/12/2018
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Te lang moeten wachten op de gerechten en wijn!...

Te lang moeten wachten op de gerechten en wijn!

Ann
Beoordeeld op: 30/06/2018

Had gereserveerd en was plaats. Uurtje later...

Had gereserveerd en was plaats. Uurtje later telefoon van eigenaar van restaurant dat het volzet was en niet kon doorgaan

PHILIPPE v.
Beoordeeld op: 18/06/2018

De bediening was goed, het eten heel wat minder...

De bediening was goed, het eten heel wat minder voor de gevraagde prijs. Vind de quotering gault Millar ver erover met 15 op 20. Een 12 is voor mij het maximum.

Jozef
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 15/02/2020
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ik voel mij in het zak gezet. We betaalden...

Ik voel mij in het zak gezet. We betaalden veel te veel voor een Cera-afspraak ! Het excuus dat we voor een Valentijnsmenu gekozen hadden is belachelijk . Wat verwacht ge anders op een Valentijnsdag ! De gastvrouw wist trouwens zeer goed dat we een cera boeking nakwamen want ze heef teerst in haar reservaties gekeken vooraleer ons naar een tafel te begeleiden, die trouwens in een andere zaal was dan al de andere gasten (waar 5 tafels leeg bleven) ! Als enige tafel (wel mooi versierd) bleven we als (paria's van de Cera?) in dat gedeelte van het restaurant (vlak aan de toiletten).

Roger
Beoordeeld op: 08/05/2018
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ons bezoek aan het restaurant was een proef...

Ons bezoek aan het restaurant was een proef bezoek daar we aan het zoeken zijn naar een restaurant om ons 60 jaar huwelijk met de familie van ongeveer 30 personen te vieren. We waren helemaal niet tevreden over de kwaliteit van de maaltijd.

Koenraad
Beoordeeld op: 07/05/2018

Het restaurant...

Het restaurant

Willy
Beoordeeld op: 22/04/2018
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Startende met een ondermaats glaasje champagne...

Startende met een ondermaats glaasje champagne (15€ voor een zeer matige kwaliteit). De keuken was zoals verwacht: mooie presentatie, combinaties en smaakvol maar de Heilbot en het duifje mochten warmer gesreveerd worden. Alle klanten werden samengepropt in één ruimte waardoor de akoestiek zéér storend was, mede door een luidruchtige groep die het volume de hoogte in stuurde. De verwachting te genieten van een rustige culinaire avond viel in hierdoor in het water. Geen gesprek kunnen voeren omwille van de slechte akoestiek en het vele storende getier in het restaurant.

Pieter
Beoordeeld op: onbekend

Het minst wat je van de Figaro kan zeggen is...

Het minst wat je van de Figaro kan zeggen is dat ze stabiel en standvastig zijn. Mijn beoordeling na een 5-tal bezoeken, gespreid in de tijd : Een prachtig kader. Helaas stopt het daar. Wat je op je bord krijgt is zowat altijd te duur voor hetgeen je krijgt. Er worden echt teveel fouten gemaakt in de keuken, zou niet mogen kunnen voor deze prijs. De bediening is weinig flexibel en ze hebben een airtje dat ze het behoorlijk beter weten dan de klant. Kortom slechte keuze.

Kristel
Beoordeeld op: 30/03/2019
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ik reserveer mijn restaurantbezoek een maand...

Ik reserveer mijn restaurantbezoek een maand geleden en kies bewust voor een vrijdag omwille van het kreeftenmenu. Helaas beslist het restaurant op eigen houtje om ons te verplichten een menu van 125 euro te nemen. We vragen om de menu in te korten, dit kon met 1 gang, helaas was dit niet in de rekening te zien. Conclusie: geen kreeft en veel meer geld uitgegeven dan gewenst voor iets waar wij niet voor gekozen hadden.

datum score