Beoordelingen van Aan Tafel Bij Luc Bellings

27 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.4
27 beoordelingen
datum score
Lydie R.Rutten
Datum restaurantbezoek: 23/06/2016

Lekker eten en super bediening...

Lekker eten en super bediening

MichBougard-Fillet
Datum restaurantbezoek: 23/06/2016

Alles was perfect. Onthaal de menu, de hapjes. ...

Alles was perfect. Onthaal de menu, de hapjes. Wij hebben gekozen voor het menu met de aangepaste wijnen en mokka. Vreesde ervoor dat de porties erg klein zouden zijn, stond vaak als kritiek op tripadvisor, maar wij hadden echt ruim voldoende. Alle gerechten waren super qua presentatie en smaak.. Wij komen zeker terug.

DanielKerkhove
Datum restaurantbezoek: 22/06/2016

Tout d'abord, il me faut dire que le service,...

Tout d'abord, il me faut dire que le service, le sommelier et les assiettes étaient tous au top. C'est dommage d'avoir eu l'impression que nous devions avoir fini au plus vite. Les plats sont arrivés relativement vite, et surtout des tables voisines arrivées bien plus tard que nous, ont vu leurs plats arrivés à vitesse TGV. Pour finir, tout le monde a terminer ses plats, desserts et cafés et addition en même temps vers 14.30. La cuisine avait déserté les lieux, et même étaient les lumières dans leur partie. Aussi dommage que le chef n'est pas passé aux tables. En un mot... désolant pour l'accueil d'un 2 étoiles

KattyDe wolf
Datum restaurantbezoek: 22/06/2016

Lekker eten, condities duidelijk qua supplement...

Lekker eten, condities duidelijk qua supplementen vooraf en tijdens het eten. Geen verrassing als de rekening komt. Een minpuntje was dat het allemaal nogal snel na elkaar kwam. De witte wijn bij het voorgerecht was nog niet leeg en de rode werd al ingeschonken en het volgende gerecht werd ook al meteen opgediend. Eigenlijk te weinig tijd om te genieten.

RoderikVandervennet
Datum restaurantbezoek: 22/06/2016

Zeer lekker gegeten, mooi kader en super vriend...

Zeer lekker gegeten, mooi kader en super vriendelijk personeel. We hebben er echt van genoten.

J.M.Cuypers
Datum restaurantbezoek: 24/11/2014

Tafelen bij Brigitte en Luc is op en top genieten

Prachtige presentaties, bommen van smaken, aangevuld met heerlijk passende wijntjes en dit alles met een aangename bediening door de vriendelijke gastvrouw en een zeer bekwame sommelier.

clementGrodent
Datum restaurantbezoek: 30/04/2014

Une superbe table

Nous avons été plusieurs fois dans ce restaurant qui mérite le détour. Tout était parfait. Cuisine recherchée . Service parfait, beaucoup d'attention pour le client. Deux étoiles bien méritées . Un de nos meilleurs restaurant en belgique . Sommelier parfait. Cuisine ouverte sur restaurant très agréable .

placeholder
Jean-PaulDe Winter
Datum restaurantbezoek: 29/09/2012

Absolute top... schitterent gegeten,prachtige,...

Absolute top... schitterent gegeten,prachtige, originele gerechten kunstig op het bord geschilderd, mooi interieur, vriendelijke bediening.Open keuken, rustige werksfeer... Misschien, als ik dan toch IETS moet opmerken, kwamen de gerechten wel vrij snel (was wel een lucnch dus) en was de bediening van de wijn niet erg royaal, maar dan ben ik wel aan het muggeziften Een aanrader over de ganse lijn... zijn sterren overwaard... Luc Bellings kent er wat van

JanLemmens
Datum restaurantbezoek: 12/03/2011

Volledig in orde....

Volledig in orde.

Vanessapurnotte
Datum restaurantbezoek: 18/04/2010

Een fantastische ervaring! We werden verwend...

Een fantastische ervaring! We werden verwend van het eerste hapje tot het laatste snoepje. Kwaliteit, creativiteit, verfijning... echt de moeite waard. Wij gaan zeker nog eens terug.

datum score