Beoordelingen van De Levensboom

325 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
325 beoordelingen
datum score
Carlo
Beoordeeld op: 14/04/2019
Carlo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Héérlijke gerechten. Mooie balans van smaken...

Héérlijke gerechten. Mooie balans van smaken en texturen! Ook visueel aantrekkelijk. Ongedwongen, vriendelijke bediening. Een ster waardig!

Guy
Beoordeeld op: 11/04/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Aangename, rustige setting in centrum Hasselt. ...

Aangename, rustige setting in centrum Hasselt. Prima veggie keuken, seizoensgebonden en korte keten Niet alledaagse drank- en dessertenkaart Een verademing

Herman M.
Beoordeeld op: 07/04/2019
Herman M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastische ervaring en dus 100% tevreden!...

Fantastische ervaring en dus 100% tevreden! Wij komen zeker nog meermaals terug.

Maarten
Beoordeeld op: 07/04/2019
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Top kwaliteit, top atmosfeer, vlotte vriendelij...

Top kwaliteit, top atmosfeer, vlotte vriendelijke bediening. Alles prima!

Patrick H.
Beoordeeld op: 07/04/2019
Patrick H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Presentatie goed. € 18 voor enkele toefjes...

Presentatie goed. € 18 voor enkele toefjes groenten is te duur. € 2,20 voor een glas water is er over.

Herman
Beoordeeld op: 07/04/2019
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere smaken. Gevarieerde gerechten. Gez...

Heel lekkere smaken. Gevarieerde gerechten. Gezellige ruimte. Heel vriendelijke bediening.

Simon B.
Beoordeeld op: 06/04/2019
Simon B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker, meer dan voldoende te eten, wat...

Zeer lekker, meer dan voldoende te eten, wat prijzig, maar daarvoor krijg je de juiste kwaliteit. Goede bediening in een gezellig kader.

Adele
Beoordeeld op: 02/04/2019
Adele beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten, beslist een aanrader!...

Super lekker gegeten, beslist een aanrader!

Christl
Beoordeeld op: 31/03/2019
Christl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer gevarieerd, kleurrijk en lekker....

Zeer gevarieerd, kleurrijk en lekker.

Sarah
Beoordeeld op: 26/03/2019
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was fan-tastisch! Ruimschoots voldoend...

Het eten was fan-tastisch! Ruimschoots voldoende (en niet teveel!), we smulden onze buikjes rond. Ik vond de bediening bijzonder professioneel en de sfeer tip-top. Nog nooit at ik zo heerlijk plantaardig in zo'n fijne setting. Ik kom zeker terug!

datum score