Beoordelingen van De Levensboom

378 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
378 beoordelingen
datum score
Kurt
Beoordeeld op: 08/09/2019
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening, en verrassend...

Zeer vriendelijke bediening, en verrassend lekker eten. We hebben een nieuw leuk adresje ontdekt in Hasselt, een lekkere aanrader.

kris
Beoordeeld op: 05/09/2019
kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker en gevarieerd gegeten, tapas is...

zeer lekker en gevarieerd gegeten, tapas is echt uitgebreid ! super bediening en de prijs is correct

Miranda
Beoordeeld op: 03/09/2019
Miranda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was top ! Ontvangst, bediening, uitleg,...

Alles was top ! Ontvangst, bediening, uitleg, aperitief, eten (mooi gepresenteerd, kleurrijk, héérlijk)... en dat in een gezellig interieur ! Top dus !!!

Catherine
Beoordeeld op: 03/09/2019
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste eten en gezelligste terras van Hasselt!...

Beste eten en gezelligste terras van Hasselt!

frederik
Beoordeeld op: 02/09/2019
frederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

perfect!...

perfect!

Sabine
Beoordeeld op: 30/08/2019
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Top ! Lekkere en verfijnde keuken met een visie...

Top ! Lekkere en verfijnde keuken met een visie die mij aanspreekt (vers, vegetarisch, biologisch, zonder geraffineerde suikers en seizoensgebonden).

Herman
Beoordeeld op: 23/08/2019
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super aangenaam personeel. Super vriendelijke...

Super aangenaam personeel. Super vriendelijke bediening. Heerlijke gerechten met veel zorg bereid. Super gezellig terras! Super verrassing van de eigenaar die niet enkel heel lekker kan koken, maar ook nog eens heel rustgevend muziek kan spelen.

Bodur
Beoordeeld op: 19/08/2019
Bodur beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Great food. My partner introduced me to vegan...

Great food. My partner introduced me to vegan food. Loved it.

An
Beoordeeld op: 18/08/2019
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekkere keuken, gezellig restaurant, vrien...

Heel lekkere keuken, gezellig restaurant, vriendelijke bediening.

Mieke
Beoordeeld op: 18/08/2019
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere originele gerechten. Dagvers....

Zeer lekkere originele gerechten. Dagvers. Seizoensgebonden. Zeer vriendelijk personeel.

datum score