Beoordelingen van The Century

199 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
199 beoordelingen
datum score
GUIDO
Beoordeeld op: 17/04/2019
GUIDO beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

we kunnen zelfs met een grote groep à la carte...

we kunnen zelfs met een grote groep à la carte eten. Lekker, genoeg. Heel vriendelijk personeel.

Jean-Pierre W.
Beoordeeld op: 01/04/2019
Jean-Pierre W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere maaltijd geserveerd door vlot,...

Heel lekkere maaltijd geserveerd door vlot, vriendelijk personeel !!!

Eveline
Beoordeeld op: 01/04/2019
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

we komen dikwijls maar dit was misschien de...

we komen dikwijls maar dit was misschien de laatste keer, het gerecht is altijd koud, het is de derde keer dat ik iets moet terug sturen, gisteren waren de groenten en de saus weer koud

Els W.
Beoordeeld op: 01/04/2019
Els W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was veel te druk en te luidruchtig. De...

Het was veel te druk en te luidruchtig. De garçons moesten de hele avond lopen en gaven geen verwelkomende indruk want alles moest zeer snel gaan. Om te betalen moest je dan weer lang wachten. Spijtig maar geen ontspannen ervaring voor mij en mijn ouders

Marie-France V.
Beoordeeld op: 31/03/2019
Marie-France V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker, de garçon heel vriend...

Het eten was heel lekker, de garçon heel vriendelijk en beleefd en we werden vlug bediend , en dit gaan we zeker herhalen. Groetjes Marie-France.

Sabine
Beoordeeld op: 31/03/2019
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Door drukte langer moeten wachten maar werd...

Door drukte langer moeten wachten maar werd zeker goed gemaakt door het lekkere eten en service......

Cecile
Beoordeeld op: 31/03/2019
Cecile beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gerechten, lekker klaargemaakt, mooi gepresente...

Gerechten, lekker klaargemaakt, mooi gepresenteerd. Vlotte, vriendelijke bediening. Je keert altijd tevreden terug

Kaat T.
Beoordeeld op: 31/03/2019
Kaat T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Vriendelijke, vlotte en correcte bediening....

Vriendelijke, vlotte en correcte bediening. Mooi gepresenteerd. Wij hebben genoten met onze groep van negen.

Dorien
Beoordeeld op: 30/03/2019
Dorien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Super! Het eten kwam super snel en de bediening...

Super! Het eten kwam super snel en de bediening was vriendelijk !

Marjolein C.
Beoordeeld op: 29/03/2019
Marjolein C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte, aangename en vriendelijke bediening....

Vlotte, aangename en vriendelijke bediening. Niet lang moeten wachten op ons eten. Super!

datum score