Beoordelingen van The Century

249 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
249 beoordelingen
datum score
Jurgen
Beoordeeld op: 22/07/2019
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super druk maar toch zeer vlotte bediening...

Super druk maar toch zeer vlotte bediening

Kareme
Beoordeeld op: 21/07/2019
Kareme beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Topmedewerkers, lekker eten en relaxte sfeer!...

Topmedewerkers, lekker eten en relaxte sfeer!

Mouloud
Beoordeeld op: 20/07/2019
Mouloud beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De ober was zeer vriendelijk en het eten was...

De ober was zeer vriendelijk en het eten was zeer lekker

Vandersteen
Beoordeeld op: 18/07/2019
Vandersteen beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste, - de reservatie verliep vlot. - de bedie...

Beste, - de reservatie verliep vlot. - de bediening was aangenaam. - het eten was lekker met voldoende keuze. Bedankt, Jos

Stephanie
Beoordeeld op: 17/07/2019
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ik ben een zeer goede kwaliteit van The Century...

Ik ben een zeer goede kwaliteit van The Century gewoon. Het eten was ook nu weer fantastisch. Enkel de steak tartaar viel niet in de smaak. Er waren echter 2 kleine minpunten : onze gereserveerde tafel stond niet klaar, waardoor wij met z'n zessen in het midden van het restaurant moesten staan wachten. Konden we niet even ergens aan de bar een plaats krijgen of iets dergelijks? Daarnaast hebben wij 30 minuten moeten wachten op onze rekening. Hopelijk kunnen we volgende keer weer 100% tevreden zijn

Jacques
Beoordeeld op: 15/07/2019
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vlotte en zeer vriendelijke bediening, heel...

Vlotte en zeer vriendelijke bediening, heel lekker gegeten, lekker wijntje, voor herhaling vatbaar

Michelle
Beoordeeld op: 12/07/2019

Ik kom al jaren bij The Century en altijd tevre...

Ik kom al jaren bij The Century en altijd tevreden geweest. Helaas viel het nu tegen. Onze drank vergeten, 3x verkeerde bestelling gekregen aan de tafel. Er werd ook niet geluisterd als we iets wouden aangeven.

Rachel
Beoordeeld op: 10/07/2019
Rachel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Goede service, vriendelijk en het was lekker...

Goede service, vriendelijk en het was lekker :)....

Edgard
Beoordeeld op: 08/07/2019
Edgard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel....

Vriendelijk personeel.

datum score