Beoordelingen van The Century

268 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
268 beoordelingen
datum score
Evelien
Beoordeeld op: 02/09/2019
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We kregen een lekker hapje vooraf. Hoofdgerech...

We kregen een lekker hapje vooraf. Hoofdgerecht (gamba's met spaghetti) miste wel saus.

Marc
Beoordeeld op: 01/09/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne bediening, prachtige tafel op het open...

Fijne bediening, prachtige tafel op het open terras op de eerste verdieping en heerlijk gegeten. Zeer leuke avond gehad.

Jan
Beoordeeld op: 26/08/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Heel gezellig, vriendelijke en goede bediening,...

Heel gezellig, vriendelijke en goede bediening, en lekker eten.

Linda
Beoordeeld op: 26/08/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede service! alles tiptop...

Lekker eten, goede service! alles tiptop

Nathalie
Beoordeeld op: 23/08/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Veel keuze, vriendelijke bediening....

Veel keuze, vriendelijke bediening.

Jean-Paul
Beoordeeld op: 21/08/2019
Jean-Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Toujours la même bonne qualité, un service...

Toujours la même bonne qualité, un service efficace et un cadre agréable. Tout pour une soirée réussie.

Ine
Beoordeeld op: 19/08/2019
Ine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Er zijn verschillende redenen waarom we tevrede...

Er zijn verschillende redenen waarom we tevreden waren, namelijk, er was rekening gehouden bij de reservering van de locatie van de tafel, het eten was voortreffelijk, er werd rekening gehouden met onze zoon van 5j om zijn eten sneller te voorzien, ongelooflijk vriendelijk personeel, wat moet men nog meer hebben om een top avond aan tafel te creëren. Bedankt!

Dominique
Beoordeeld op: 17/08/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, de bediening suuuuuper...

Het eten was lekker, de bediening suuuuuper vriendelijk. Heel het gezelschap vond het prima , veel lof en heel positief : geen beperking van gerechten per tafel en iedereen kan apart afrekenen met de glimlach. Echt top

Eddy
Beoordeeld op: 12/08/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Wij worden altijd goed ontvangen bij jullie...

Wij worden altijd goed ontvangen bij jullie , en we zijn ook vaste klanten sinds de laatste 2 jaar , en uiteraard is het eten voortreffelijk op alle gebied, de garçons die er werken zijn ook altijd zeer vriendelijk en niets is teveel voor hun. Doe zo verder , want er zijn e het niet veel restaurants die kunnen tippen aan jullie kwaliteit en verzorging naar de klanten toe.

Philippe
Beoordeeld op: 12/08/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Prima service , vlot , vriendelijk. Gemak van...

Prima service , vlot , vriendelijk. Gemak van online reserveren , zelfs pas in de namiddag om s avonds te eten

datum score