Beoordelingen van Brasserie De Boulevard - Holiday Inn

64 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
64 beoordelingen
datum score
Kristof V.
Verhelst
Datum restaurantbezoek: 29/12/2017
Kristof V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig zitten, lekker eten, vriendelijke...

Gezellig zitten, lekker eten, vriendelijke bediening!

Vanessa C.
Cappaert
Datum restaurantbezoek: 28/12/2017
Vanessa C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Was zeer verzorgd en heel lekker, vriendelijk...

Was zeer verzorgd en heel lekker, vriendelijk onthaald door het personeel! Ontbijtbuffet was dik inorde!

Francois D.
De batselier
Datum restaurantbezoek: 27/12/2017
Francois D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Omdat het lekker was !...

Omdat het lekker was !

Suzy
Persoons
Datum restaurantbezoek: 23/12/2017
Suzy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Klacht over het personeel ! Wij hebben 50 minut...

Klacht over het personeel ! Wij hebben 50 minuten mogen wachten voor dat men een bestelling kwam opnemen,.ten slotte ging ze nog bij een tafel die een kwartier na ons daar zaten..Dan heb ik ingegrepen Het eten was heerlijk ! de prijs kwaliteit in orde !

[anonymous]
De Ridder
Datum restaurantbezoek: 16/12/2017
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

veel keuze,verse produkten,gezellige sfeer...

veel keuze,verse produkten,gezellige sfeer

Willy
Vanderheyden
Datum restaurantbezoek: 09/12/2017
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Topklasse restaurant....

Topklasse restaurant.

Willy
Vanderheyden
Datum restaurantbezoek: 08/12/2017
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Top !...

Top !

Eva
Schouppe
Datum restaurantbezoek: 24/11/2017
Eva beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Super lekker. Snelle bediening en kindvriendeli...

Super lekker. Snelle bediening en kindvriendelijk

marc
van der linden
Datum restaurantbezoek: 03/11/2017
marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

vlotte en vriendelijke bediening...

vlotte en vriendelijke bediening

Marleen
Vandereyken
Datum restaurantbezoek: 30/10/2017
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlot, lekker, rustig alhoewel het er toch druk...

Vlot, lekker, rustig alhoewel het er toch druk was. Proper, licht, ruimte genoeg.

datum score