Beoordelingen van El Bocado

1050 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
1050 beoordelingen
datum score
Sylvie
Beoordeeld op: 18/05/2019
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Heel lekker, vriendelijke bediening!...

Heel lekker, vriendelijke bediening!

Bernard
Beoordeeld op: 18/05/2019
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Très joli cadre, très bien mangé, service impec...

Très joli cadre, très bien mangé, service impeccable et bel effort de tout le monde pour nous parler en français.

Gwen
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Cadeaubox
Beoordeeld op: 18/05/2019
Gwen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

leuke plek, lekkere gerechtjes, uitstekende...

leuke plek, lekkere gerechtjes, uitstekende wijn en geweldig personeel!

Dimitri
Beoordeeld op: 17/05/2019
Dimitri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hadden broodjes besteld als voorgerecht,...

Wij hadden broodjes besteld als voorgerecht, doch kwamen de ober af met de plank (vlees&kaas) omdat dit makkelijker was door technische problemen met de lift. Vervolgens vertelt de ober ons dat de vraag naar brood geen probleem is en zoveel wij willen, hebben 1 zakje gehad met twee broodjes dewelke wij hebben verdeeld onder vier volwassen personen. Wanneer wij dan 1maal vragen om extra brood, deze hebben wij nooit gekregen. Vervolgens als onze plank op was hebben wij een tien tot vijftien minuten moeten wachten tot onze broodjes(oven) aankwamen. Terwijl wij de broodjes aan het eten waren kwamen ze plots met de patats bravas en de calamaris af. In deze tijdspannen is niemand ons komen vragen of alles naar wens was of als wij iets moesten drinken, neen wij moesten elke keer de ober roepen of vragen of wij iets konden krijgen. Dan tussen een half uur tot een uur moeten wachten tot de paella er was dewelke droog en zeer gezouten was. Na het eten hebben ze ons nog een uur laten zitten zonder de tafel te komen afruimen en nog maar de vraag stellen of het dessert mocht komen, neen ook hiernaar hebben wij zelf moeten vragen. Na ons dessert denk dat het toen bijna 22:30 was hebben wij nog een half uur moeten wachten om te kunnen betalen gezien de ipad plat was en zich hiervoor niet excuseerde of zelfs geen koffie aanboden Dit was onze eerste bezoek aan el bocado maar een serieuze tegenvaller. Ik had het graag anders gezien want had goeie commentaren gehoord doch niet ingelost. Ik hoop oprecht dat er iets gedaan zal worden met deze feedback. Groeten ontevreden klant(en) Servaes Dimitri

Frank
Beoordeeld op: 13/05/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Een tweetal jaar geleden waren we er al eens...

Een tweetal jaar geleden waren we er al eens geweest met een bon.Daarom besloten we om nog eens terug te keren , ditmaal met een bongo bon . Hebben terug lekker gegeten.

Rhea
Beoordeeld op: 13/05/2019
Rhea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten & leuke, spontane bediening...

Lekker gegeten & leuke, spontane bediening

Ulrike S.
Beoordeeld op: 12/05/2019
Ulrike S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We hebben heel veel cocktails mogen maken....

We hebben heel veel cocktails mogen maken. Het was echt de moeite en zou het iedereen aanraden! Ook een top barman!

Lotte V.
Beoordeeld op: 12/05/2019
Lotte V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was lekker, vriendelijke bediening,...

Het eten was lekker, vriendelijke bediening, goede prijs voor wat je krijgt. Het was een druk bezette avond. Daardoor wel lawaaierig.

Marina V.
Beoordeeld op: 12/05/2019
Marina V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

zeer vriendelijk personeel lekker eten...

zeer vriendelijk personeel lekker eten

Luc
Beoordeeld op: 10/05/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service, prima eten en drinken en dat...

Prima service, prima eten en drinken en dat tegen een democratische prijs.

datum score