Beoordelingen van El Bocado

1342 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
1342 beoordelingen
datum score
Petra
Beoordeeld op: 09/02/2020
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Hele aangename sfeer. Lekkere gerechtjes, goede...

Hele aangename sfeer. Lekkere gerechtjes, goede bediening

Myriam
Beoordeeld op: 09/02/2020
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig informeel...

Gezellig informeel

Hilde
Beoordeeld op: 09/02/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede en gemoedelijke bediening. Super...

Zeer goede en gemoedelijke bediening. Super lekker! Bedankt!

geert
Beoordeeld op: 08/02/2020
geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Kwaliteit van het eten vonden we ondermaats....

Kwaliteit van het eten vonden we ondermaats. Met tapas kan je echt wel veel beter doen. Maar de sfeer en bedoening waren wel leuk.

Werner
Beoordeeld op: 08/02/2020
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening En vlotte bedienin...

Zeer vriendelijke bediening En vlotte bediening Echt top

Sarah
Beoordeeld op: 07/02/2020
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Prijs/kwaliteit verhouding was niet in orde....

Prijs/kwaliteit verhouding was niet in orde. Voor 50 eur kan je dan beter naar een brasserie. Drank was niet het forfait niet waard. We hadden beter individueel afgerekend. Warme hapjes waren koud. Kwaliteit en hoeveelheid van het eten was niet in lijn met de prijs. 4 collega's die de prijs niet kenden vonden het 'ondermaats'

Wiske
Beoordeeld op: 05/02/2020
Wiske beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

reservatie met Bongo bon is heel vlot verlopen....

reservatie met Bongo bon is heel vlot verlopen. Ontvangst super vriendelijk, aangename sfeer, de tapas waren heel lekker . Hebben ervan genoten en komen zeker terug bij ons volgende bezoekje aan Hasselt. Wiske en Carine

Jeff
Beoordeeld op: 04/02/2020
Jeff beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker; er waren ook veel vegetari...

Het eten was lekker; er waren ook veel vegetarische opties.

eddy
Beoordeeld op: 30/01/2020
eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

leuk restaurant vriendelijke bediening, lekkere...

leuk restaurant vriendelijke bediening, lekkere tapa, lekkere wijn, met bongo bon zeker een aanrader

Kato
Beoordeeld op: 30/01/2020
Kato beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker en vooral voldoende gegeten met...

Heel lekker en vooral voldoende gegeten met de Bongo Brasserie. Ook de drankjes waren verzorgd. Aanrader!

datum score