Beoordelingen van 't Pleintje

176 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
176 beoordelingen
datum score
BieNielandt
Biebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/06/2017

Naast de verzorgde en gevarieerde keuken is...

Naast de verzorgde en gevarieerde keuken is het restaurant uitzonderlijk klantgericht. Hierdoor is het ook voor mensen met speciale wensen zoals vegetarisch, allergieën, (zelf ben ik veganist) een aanrader.

Patricia D.
Patricia D.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/06/2017

Vriendelijke en vlotte bediening in een aangena...

Vriendelijke en vlotte bediening in een aangenaam kader met lekker eten in een goede prijs-kwaliteit verhouding. Door de gezellige drukte is het alleen redelijk lawaaierig.

VeroniqueLa Puma
Veroniquebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/06/2017

Bij reservatie werd ons gezegd dat we maar...

Bij reservatie werd ons gezegd dat we maar 2 uur de tafel konden gebruiken.Het was van het

StijnPieraerts
Stijnbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/06/2017

Lekker eten en vriendelijke bediening voor...

Lekker eten en vriendelijke bediening voor een eerlijke prijs

Sabrina G.Gielis
Sabrina G.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 19/06/2017

lekker eten, goede en vriendelijke bediening!...

lekker eten, goede en vriendelijke bediening!

Sam J.Jans
Sam J.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/06/2017

Lekker eten en de prijs is ook ok...

Lekker eten en de prijs is ook ok

WouterUten
Wouterbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/06/2017

Kwaliteit top, service idem alleen merkte ik...

Kwaliteit top, service idem alleen merkte ik gisterenavond wel dat de uitbreiding van het restaurant zorgde voor iets meer hectische situatie en toch wel meer drukte in het restauran

MarijkeSchraepen
Marijkebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/05/2017

Omdat je steeds met een vol buikje buiten gaat,...

Omdat je steeds met een vol buikje buiten gaat,prijs/kwaliteit is zeer goed.Zeer vriendelijk personeel en de baas(denk ik) komt ook altijd vragen of het goed is.

niestentherese
niestenbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 20/05/2017

zeer vriendelijke bediening - gevarieerde kaart...

zeer vriendelijke bediening - gevarieerde kaart ..portie was voor ons dames iets te groot ...en op vrijdagavond nogal druk ;wij hadden lawaaierige buren ..eten was zeer lekker;

MariskaOtten
Mariskabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/05/2017

Ik zit in Diepenbeek op kot en ga graag met...

Ik zit in Diepenbeek op kot en ga graag met mijn ouders eens uit eten wanneer ze op bezoek komen. Dit was de eerste keer dat we in het Pleintje zijn gaan eten. We hebben het allemaal als zéér positief ervaren met een aangename sfeer, vlotte en vriendelijke bediening en zéér lekker eten. Prijs-kwaliteit is dik oké!! We komen zeker terug!

datum score