Beoordelingen van 't Pleintje

207 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.3
207 beoordelingen
datum score
MiaPipeleers
Miabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/08/2017

Vlotte, aangename bediening. Eten was ruim...

Vlotte, aangename bediening. Eten was ruim voldoende, mooi gepresenteerd

DonataSini
Donatabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/08/2017

veel te druk, veel lawaai, hebben afgerekend...

veel te druk, veel lawaai, hebben afgerekend zonder een kassaticket te krijgen.

Glen V.Vandevenne
Glen V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/08/2017

Gezellige zaak met prima eten en bediening! :)...

Gezellige zaak met prima eten en bediening! :)

Gilbert C.Claessens
Gilbert C.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 13/08/2017

zeer goede en vooral snelle service , zelfs...

zeer goede en vooral snelle service , zelfs bij zeer volle zaak, eten was top, prijs was gepast, een aanrader deze zaak.

AndréWaelburgs
Andrébeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 12/08/2017

Vriendelijke en vlotte bediening. Wij hebben...

Vriendelijke en vlotte bediening. Wij hebben zeer lekker gegeten voor de verantwoorde prijs. Het interieur is zeker mooi te noemen.

FemkePalmers
Femkebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 11/08/2017

Enorm lekker gegeten tegen een zeer goede prijs...

Enorm lekker gegeten tegen een zeer goede prijs. Komen er al enkele jaren en gaan nog altijd even graag. Zeker een aanrader!

Peter J.Jacobs
Peter J.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 10/08/2017

Zeer lekker gegeten, grote portie! Snelle en...

Zeer lekker gegeten, grote portie! Snelle en vlotte bediening. Heel leuke zaak.

aliceslechten
alicebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 07/08/2017

Gewoon heel goed.vriedelijk personeel,vlotte...

Gewoon heel goed.vriedelijk personeel,vlotte bediening lekker eten mag gezegd worden he.

Bart P.Pauly
Bart P.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 07/08/2017

Onze garcon stelde voor onze dochter zelf voor...

Onze garcon stelde voor onze dochter zelf voor om een kleinere portie macaroni met kaas/hesp te vragen omdat ze nog maar 10 j is en de gewone portie waarschijnlijk te groot zou zijn. Ook bij de jongste dochter vroeg hij 1 of 2 fricandellen. Ik vond het feit dat hij het voorstelde zeer aangenaam. Snelle service.

Vandecruys M.Marc
Vandecruys M.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 06/08/2017

Lekker, prijs/kwaliteit klopt, vriendelijkheid,...

Lekker, prijs/kwaliteit klopt, vriendelijkheid, gezellig kader!

datum score