Beoordelingen van 't Pleintje

724 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
724 beoordelingen
datum score
Heidi T.
Beoordeeld op: 23/03/2019
Heidi T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Veel keuze, fijne bediening en lekker eten!...

Veel keuze, fijne bediening en lekker eten!

Suzy H.
Beoordeeld op: 23/03/2019
Suzy H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd zeer lekker eten !...

Altijd zeer lekker eten !

Carolina R.
Beoordeeld op: 21/03/2019
Carolina R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was voor mij de eerste keer dat ik in 't...

Het was voor mij de eerste keer dat ik in 't Pleintje ging eten en ik ben er zeer tevreden terug buiten gegaan. Het was een zeer vlotte bediening en het personeel was allemaal even vriendelijk. Het eten was heel lekker. Ik ga er zeker nog eens terug.

Liliane V.
Beoordeeld op: 21/03/2019
Liliane V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

reservatie-opmerking was niet gelezen … en...

reservatie-opmerking was niet gelezen … en daarin stond toch eigenlijk belangrijke informatie waar je als klant op rekent dat die gelezen wordt. Deze wordt blijkbaar niet aan hen doorgestuurd. Het restaurantbezoek op zich was geweldig goed! Zeer lekkere pasta's en goede bediening, maar reservatiesysteem moet dus anders … we konden in het vervolg beter bellen was hun antwoord.

Barbara
Beoordeeld op: 20/03/2019
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd vriendelijk personeel en lekker eten....

Altijd vriendelijk personeel en lekker eten.

Kathleen
Beoordeeld op: 19/03/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super service lekker eten...

Super service lekker eten

Veronique S.
Beoordeeld op: 19/03/2019
Veronique S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, lekker eten !...

Vlotte bediening, lekker eten !

Bart
Beoordeeld op: 18/03/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

we konden zitten in het deel dat niet te druk...

we konden zitten in het deel dat niet te druk is, qua eten was alles lekker: de pasta arabiata was wel anders dan verwacht : mét vlees en helemaal niet "arabiata" ? Vriendelijk en behulpzaam personeel, bedankt !

Godelieve
Beoordeeld op: 18/03/2019
Godelieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening! Vriendelijk en alert personee...

Vlotte bediening! Vriendelijk en alert personeel. Lekker eten en veel. Wij waren allen zeer tevreden. Bedankt !

Brigitte C.
Beoordeeld op: 18/03/2019
Brigitte C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Zeer...

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Zeer behulpzaam, lekker eten in warm, gezellig kader.

datum score