Beoordelingen van 't Pleintje

408 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
408 beoordelingen
datum score
Kenny D.
Datum restaurantbezoek: 23/04/2018
Kenny D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd vriendelijk personeel. Kwaliteit van...

Altijd vriendelijk personeel. Kwaliteit van de maaltijden. Mag alleen iets minder snel gaan: eten kwam al door tijdens aperitief

JP
Datum restaurantbezoek: 23/04/2018
JP beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit goed, vriendelijke bediening...

Prijs/kwaliteit goed, vriendelijke bediening

roger h.
Datum restaurantbezoek: 22/04/2018
roger h. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker,gezellig....

lekker,gezellig.

Carla D.
Datum restaurantbezoek: 20/04/2018
Carla D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlo...

Vlo

Lenaers
Datum restaurantbezoek: 17/04/2018
Lenaers beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, lekker gegeten en zeer kindvr...

Vlotte bediening, lekker gegeten en zeer kindvriendelijk!

An H.
Datum restaurantbezoek: 15/04/2018
An H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ongelofelijk iedereen even vriendelijk! En...

Ongelofelijk iedereen even vriendelijk! En eten was heerlijk. Zeker om terug te keren.

Marc en Anne-Marie K.
Datum restaurantbezoek: 15/04/2018
Marc en Anne-Marie K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vlotte bediening, vriendelijke ontvangst, lekke...

Vlotte bediening, vriendelijke ontvangst, lekker eten, ... het was prima!

Marleen T.
Datum restaurantbezoek: 14/04/2018
Marleen T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was heel goed en het eten héél...

De bediening was heel goed en het eten héél lekker. 6 personen van de groep waren nog nooit bij jullie geweest. Deze zijn zeer positief over alles.

Debbie
Datum restaurantbezoek: 14/04/2018
Debbie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was er enorm druk maar we hebben er geen...

Het was er enorm druk maar we hebben er geen last van gehad. Snelle bediening en super vriendelijk personeel. Lekker eten!

Mariëlle
Datum restaurantbezoek: 14/04/2018
Mariëlle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

prima service, heel vriendelijk, aanpassing...

prima service, heel vriendelijk, aanpassing in gevolge voedselallergie : geen probleem alles netjes kleine opmerking : doen niet meer met de RESTO, moet op site RESTO aangepast worden

datum score