Beoordelingen van The Tower

138 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.6
138 beoordelingen
datum score
Tony s.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: 3-gangenmenu (€12,99)
Datum restaurantbezoek: 16/03/2018
Tony s. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Indien gezellig, vriendelijk en eenvoudig maar...

Indien gezellig, vriendelijk en eenvoudig maar lekker eten

Patsy D.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: 3-gangenmenu (€12,99)
Datum restaurantbezoek: 24/02/2018
Patsy D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Was lekker, maar ook niet echt special. Wij...

Was lekker, maar ook niet echt special. Wij hadden een bon, via veiling.com was 15 EUR voor een 3 gangen menu. Voor ons niet echt volwaardige gangen. Je moet ook bijleggen voor saus en extra frietjes. De saus, champignonneroom, maar helaas zonder champignons?! Echt klein potje saus. Uiteindelijk valt het wel mee (prijs kwaliteit, we hebben al bij al goed gegeten, maar voor ons niet echt voor herhaling vatbaar.

Evi P.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: 5-gangen keuzemenu (€21,50)
Datum restaurantbezoek: 23/02/2018
Evi P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel! Al heb ik het...

Zeer vriendelijk personeel! Al heb ik het gevoel dat het aantal klanten iets te hoog was naar wat ze aan konden. Dit geld vooral ook voor de keuken. Was lekker maar de granaalkrokket was half bevroren (heb deze niet terug gegeven omdat het zo druk was) En helaas waren ze mijn krokketen vergeten. Waardoor mijn bord al half leeg was eer ik ze kreeg. Is heel jammer . Desondanks vond ik het over de grote lijn wel een leuke avond en lekker eten.

danny l.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: 5-gangen keuzemenu (€21,50)
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
danny l. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Als men reserveerd verwacht men ook dat er...

Als men reserveerd verwacht men ook dat er een tafeltje vrij is .hier was er geen sprake van, enkel als antwoord kreeg ik dat er een overboeking was wat zeker niet kan voor een restaurant

Steven V.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Steven V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede bediening en lekker eten. Ook zeer...

Zeer goede bediening en lekker eten. Ook zeer vriendelijk.

wilfried S.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
wilfried S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

wij hadden gereserveerd op 14-2 om 19 uur ,maar...

wij hadden gereserveerd op 14-2 om 19 uur ,maar toen we daar aankwamen stonden een tiental mensen te wachten in een overvol restaurant ,ze hadden dus overboekt , wij zijn op zoek gegaan naar ander restaurant

Claudette T.
Datum restaurantbezoek: 01/02/2018
Claudette T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

borden waren mooi geschikt, vriendelijke bedien...

borden waren mooi geschikt, vriendelijke bediening

[anonymous]
Datum restaurantbezoek: 26/01/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker. Behalve de frit was...

Het eten was heel lekker. Behalve de frit was enkel maar voorgebakken en sommige nog rauw. Op het einde een beetje in mineur want de baas was heel onbeschoft tegen zijn personeel en iedereen in de zaal hoorde dat. Totaal niet professioneel!

jo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: 3-gangenmenu (€12,99)
Datum restaurantbezoek: 25/01/2018
jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Tttt...

Tttt

Truda W.
Datum restaurantbezoek: 23/01/2018
Truda W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk,gezellig.voor herhaling vatbaar...

vriendelijk,gezellig.voor herhaling vatbaar

datum score