Beoordelingen van The Tower

167 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
167 beoordelingen
datum score
RinaWagemans
Beoordeeld op 18/05/2017
Rina beveelt dit restaurant aan voor:

lekker eten; het duurde lang. van 7.00 tot10.00...

lekker eten; het duurde lang. van 7.00 tot10.00 voor 3 gerechten en we moesten nog naar het dessert vragen

AnnemieElens
Beoordeeld op 15/05/2017
Annemie beveelt dit restaurant aan voor:

Service...

Service

WesleyHoutmeyers
Beoordeeld op 15/05/2017
Wesley beveelt dit restaurant aan voor:

vond het wel goed voor ne keer , eten was goed...

vond het wel goed voor ne keer , eten was goed , bediening beetje traag , maar voor met die bon was het wel in orde

Carla G.
Beoordeeld op 05/05/2017
Carla G. beveelt dit restaurant aan voor:

De bediening was correct. Het eten was heel...

De bediening was correct. Het eten was heel lekker en afgekruid. Juiste porties, niet teveel en niet te weinig. Super prijs voor een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert ! Slechts 12 euro, wat wil een mens nog meer ?

Jozef B.
Beoordeeld op 02/05/2017

Bezoek is afgelast omdat HEMA cadeaubon niet...

Bezoek is afgelast omdat HEMA cadeaubon niet geaccepteerd wordt (dit in tegenstelling tot de aanbeveling op de HEMA website).

carina b.
Beoordeeld op 01/05/2017
carina b. beveelt dit restaurant aan voor:

alleen de saus was iets te dik....

alleen de saus was iets te dik.

IlseCoemans
Beoordeeld op 29/04/2017
Ilse beveelt dit restaurant aan voor:

Vriendelijke bediening (vooral dan de oudste...

Vriendelijke bediening (vooral dan de oudste dame die ons eerst bediende maar die in de loop vd avond de zaak verliet). Bediening wel niet altijd even alert en goed georganiseerd. Men zag niet dat we geen drank hadden wanneer het eten werd geserveerd en het duurde dan ook even vooraleer we drank kregen bij het eten. Dat was jammer. Toch voornamelijk een positief gevoel. Prijs (van de Social deal) - kwaliteit zeker een aanrader. Mooie inrichting. Fijne rokersruimte.

EricValle
Beoordeeld op 16/04/2017
Eric beveelt dit restaurant aan voor:

très sympa et très bon...

très sympa et très bon

Jeanninedierckens
Beoordeeld op 15/04/2017
Jeannine beveelt dit restaurant aan voor:

Het eten was zeer goed vlotte bediening...

Het eten was zeer goed vlotte bediening

datum score