Beoordelingen van The Tower

100 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.8
100 beoordelingen
datum score
Mia D.Denruyter
Mia D.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/08/2017

Lekker eten Goede bediening...

Lekker eten Goede bediening

AlexanderMajewski
Alexanderbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/07/2017

We hadden gereserveerd voor de Flair-menu en...

We hadden gereserveerd voor de Flair-menu en die verwachting werd ingelost. We kregen zelfs een extra kom frietjes omdat we met 4 waren. Enkel had de bediening mogen informeren naar de bak/gaartijd van de lamskoteletten want sommige waren TE rose/beetje bloederig.

LeenGeeraerts
Leenbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 14/07/2017

De vrouw die de bediening verzorgde vergat...

De vrouw die de bediening verzorgde vergat ons de frietjes bij ons hoofdgerecht te brengen. In ruil daarvoor kregen we een gratis biertje. Dat die frietjes vergeten werden was niet zo erg omdat we bij het andere gerecht kroketjes hadden en die deelden we. We zijn zo inschikkelijk omdat we zagen dat er te weinig personeel was. 1 iemand die de volledige bediening op zich neemt en de drank en het afrekenen ook doet. WIE KAN DAT zonder hier of daar es een steekje te laten vallen ???? Die vrouw bleef bovendien ongelofelijk beleefd en vriendelijk tegen de mensen die in het restaurant zaten te eten. Mijn mening ? Als hier geen extra personeel wordt ingezet, zal het restaurant kapot gaan door de klachten van andere bezoekers die niet zo inschikkelijk zijn. Dat zou jammer zijn, want wij komen hier graag.

Lieve S.Somers
Lieve S.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/06/2017

Lekker eten voor een schappelijke prijs...

Lekker eten voor een schappelijke prijs

CUYPERSMAURICE
CUYPERSbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/06/2017

Vriendelijk ontspannen en lekker eten...

Vriendelijk ontspannen en lekker eten

marcovan Dooren
marcobeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 08/06/2017

lekker eten en goede service...

lekker eten en goede service

DavyDaniels
Davybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/05/2017

Vriendelijke bediening, we hebben steak friet...

Vriendelijke bediening, we hebben steak friet genomen. Lekker en mals. We hebben voor het 5 gangen menu gekozen zeer lekker. Maar als je er gewoon gaat eten is je steak meer dan eens zo groot en heb je ook genoeg gegeten voor hetzelfde geld. Wat is dan het voordeel van social deal? Nu krijg je vijfgangen maar een heel kleine steak. Wat is dan het voordeel?????

RinaWagemans
Rinabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 18/05/2017

lekker eten; het duurde lang. van 7.00 tot10.00...

lekker eten; het duurde lang. van 7.00 tot10.00 voor 3 gerechten en we moesten nog naar het dessert vragen

AnnemieElens
Annemiebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/05/2017

Service...

Service

WesleyHoutmeyers
Wesleybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/05/2017

vond het wel goed voor ne keer , eten was goed...

vond het wel goed voor ne keer , eten was goed , bediening beetje traag , maar voor met die bon was het wel in orde

datum score