Beoordelingen van The Tower

112 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.7
112 beoordelingen
datum score
LeenGeeraerts
Leen beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 09/11/2017

De persoonlijke bediening van de enorm hard...

De persoonlijke bediening van de enorm hard werkende serveuze, doet ons steeds weer deugd.

Ine H.Hermans
Ine H. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 09/11/2017

Vriendelijke bediening. Lekker eten....

Vriendelijke bediening. Lekker eten.

Greet T.Thonon
Greet T. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 05/11/2017

Lekker eten, gezellig en goede bediening...

Lekker eten, gezellig en goede bediening

Hein H.Hendrikx
Hein H. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 22/09/2017

Goede bediening. Lekker en verzorgde schotels...

Goede bediening. Lekker en verzorgde schotels , vriendelijk personeel. Een aanrader en voor herhaling vadbaar.

JeroenVan Gucht
Jeroen beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 21/09/2017

Goede prijs/kwaliteit verhouding...

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Eldar S.Safiulin
Eldar S. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 16/09/2017

Bediening viel tegen, verschillende producten...

Bediening viel tegen, verschillende producten niet in huis, kwaliteit is minder dan vroeger

DavyDaniels
Davy beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 06/09/2017

Vriendelijke bediening. Lekker eten. Maar één...

Vriendelijke bediening. Lekker eten. Maar één minpunt. Wij hebben voor de twee mosselmenu's en voor één vijfgangennmenu en ieder twee gewone consumpties in totaal iets meer dan 75 euro betaald. Wanneer we gewoon gaan eten met drie personen zijn we dit ook kwijt. We zijn daar al gewoon biefstuk gaan eten ( zonder social deal) en dan krijg je er één die bijna eens zo groot is. Wat is dan het nut van social deal? Graag antwoord Groetjes

KristofVermeiren
Kristof beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 04/09/2017

Mijn bezoek was via social deal, een 3 gangenme...

Mijn bezoek was via social deal, een 3 gangenmenu maar voor de saus moest nog bijbetaald worden 3€ /pp steak was veel te klein en deels koud. Soup te pikant (kreeftesoup) desert van de chef 2 kleine bolletjes ijs smaakloos en geen verse chocoladesaus. Nooit meer

Betty D.Doll
Betty D. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 30/08/2017

Het eten gewoon, lekker, normale prijs. Maar,...

Het eten gewoon, lekker, normale prijs. Maar, vb: je gaat nog eens met iemand uit eten die je lang niet meer hebt gezien en maakt dus nog eens afspraak voor avondje gezellig uit eten. Je zit dan graag ergens apart. Niet iedereen moet alles van je horen of weten. In die zaak zijn genoeg zitplaatsen. Wij kwamen daar binnen, zeiden dat we gereserveerd hadden en moesten aan DAT tafeltje gaan zitten, vlak langs iemand anders. Er waren maar twee tafels bezet. Dit gebeurde ook bij de volgende gasten, moesten ook vlak bij ons komen zitten aan DAT tafeltje. Dan komen er mensen binnen die niet gereserveerd hadden en die mochten hun plaats kiezen. Er waren nog genoeg zitplaatsen maar wij 5 gereserveerde tafels zaten heel dicht bij elkaar, hoorden alles van elkaar, durfden niet te hard praten, echt niet gezellig. Dat is iets wat ze daar niet meer moeten doen zeker als het helemaal niet druk is. In het weekend zal het daar wel drukker zijn en zit je ook korter bij elkaar maar dan hoor je niet altijd wat het tafeltje langs u te vertellen heeft door de drukte, door meer lawaai. Wij vonden het dus echt niet gezellig daar te zitten. Als we gevraagd hadden voor een andere zitplaats hadden we die misschien wel gekregen want de serveerster was heel vriendelijk. Wij hadden niks gevraagd en die andere ook niet. Dus, beste zaakvoerder(s), bij weinig reservaties geef de klanten dan een zitplaats naar hun keuze.

Filipfransis
Filip beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 30/08/2017

alles ok...

alles ok

datum score