Beoordelingen van The Tower

99 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
99 beoordelingen
datum score
Lieve S.Somers
Lieve S.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/06/2017

Lekker eten voor een schappelijke prijs...

Lekker eten voor een schappelijke prijs

CUYPERSMAURICE
CUYPERSbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/06/2017

Vriendelijk ontspannen en lekker eten...

Vriendelijk ontspannen en lekker eten

marcovan Dooren
marcobeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 08/06/2017

lekker eten en goede service...

lekker eten en goede service

DavyDaniels
Davybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/05/2017

Vriendelijke bediening, we hebben steak friet...

Vriendelijke bediening, we hebben steak friet genomen. Lekker en mals. We hebben voor het 5 gangen menu gekozen zeer lekker. Maar als je er gewoon gaat eten is je steak meer dan eens zo groot en heb je ook genoeg gegeten voor hetzelfde geld. Wat is dan het voordeel van social deal? Nu krijg je vijfgangen maar een heel kleine steak. Wat is dan het voordeel?????

RinaWagemans
Rinabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 18/05/2017

lekker eten; het duurde lang. van 7.00 tot10.00...

lekker eten; het duurde lang. van 7.00 tot10.00 voor 3 gerechten en we moesten nog naar het dessert vragen

AnnemieElens
Annemiebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/05/2017

Service...

Service

WesleyHoutmeyers
Wesleybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/05/2017

vond het wel goed voor ne keer , eten was goed...

vond het wel goed voor ne keer , eten was goed , bediening beetje traag , maar voor met die bon was het wel in orde

Carla G.
Carla G.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 05/05/2017

De bediening was correct. Het eten was heel...

De bediening was correct. Het eten was heel lekker en afgekruid. Juiste porties, niet teveel en niet te weinig. Super prijs voor een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert ! Slechts 12 euro, wat wil een mens nog meer ?

Jozef B.
Beoordeeld op 02/05/2017

Bezoek is afgelast omdat HEMA cadeaubon niet...

Bezoek is afgelast omdat HEMA cadeaubon niet geaccepteerd wordt (dit in tegenstelling tot de aanbeveling op de HEMA website).

carina b.
carina b.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 01/05/2017

alleen de saus was iets te dik....

alleen de saus was iets te dik.

datum score