Beoordelingen van Akropolis

6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.7
6 beoordelingen
datum score
placeholder
HarryHartman
Datum restaurantbezoek: 24/05/2013

Lekker eten voor een eerlijke prijs met een...

Zeer vriendelijke en snelle bediening. Mooi assortiment van keuze van de Griekse keuken. Lekkere keuken met het typische accent van de zuiderse keuken. Prijs/kwaliteit een aanrader.

JosBammens
Datum restaurantbezoek: 11/01/2009

Zeer lekker eten. Goede bediening. Veel keuze...

Zeer lekker eten. Goede bediening. Veel keuze

marcmangelschots
Datum restaurantbezoek: 05/03/2007

Een dikke proficiat voor de mooie verandering...

Een dikke proficiat voor de mooie verandering aan het gebouw, prachtig geverfd van binnen en van buiten, het komt de gezellige sfeer alleen maar te goede. Doe zo verder, en nog een goeie tip mensen neem eens de witte of rode wijn Skouras en ook aanrader van de patron, die is gewoon verrukkelijk en niet duur. En wat een fijne en gezellige bediening, voor ons is de akropolis de top van Limburg.

JanVerbeke
Datum restaurantbezoek: 24/12/2006

Voortreffelijk Grieks restaurant! Zeer uitgebre...

Voortreffelijk Grieks restaurant! Zeer uitgebreide kaart, vriendelijke bediening & vooral zééér lekker! Wij namen de Olympia schotel en alle "onderdelen" waren al even lekker, van de tzatziki tot de lamskoteletjes!

marcmangelschots
Datum restaurantbezoek: 15/11/2006

Heel gezellig restaurant, zeer gastvrije ontvan...

Heel gezellig restaurant, zeer gastvrije ontvangst van de patron zelf, vergezeld met een glaasje ouzo. Door een reorganisatie is de bediening zeer degelijk en correct en de menu’s zijn heerlijk en verzorgd. Zeker een aanrader is de akropolis schotel van vis of vlees. De gamba’s zijn nergens zo lekker als hier. De tafelwijn is lekker en de prijs is rechtvaardig. Mensen voor je naar Griekenland gaat, kom eerst hier de sfeer proeven dan weet je hoe de echte Grieken zijn.

HendrikGielen
Datum restaurantbezoek: 16/08/2006

Gezellig en goedkoop restaurant. Prijs kwalitei...

Gezellig en goedkoop restaurant. Prijs kwaliteit zijn in verhouding. Zeer vriendelijke bediening. Gratis Ouzo als welkoms drankje.

datum score