Beoordelingen van Preuverie

654 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
654 beoordelingen
datum score
Bernd
Beoordeeld op: 29/01/2023
Bernd beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

top klein restaurantje met toffe eigenaars,...

top klein restaurantje met toffe eigenaars, vegan eten is er top alsook het wild die ik proefde, Ideaal voor plantaardige en niet plantaardige liefhebbers. Voor herhaling vatbaar!

Katrien
Beoordeeld op: 29/01/2023
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijkheid,creativiteit en lekker!...

Vriendelijkheid,creativiteit en lekker!

Jan
Beoordeeld op: 28/01/2023
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijk...

Prima prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijke service

Renske
Beoordeeld op: 15/01/2023
Renske beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Altijd speciaal en lekker eten! Heel vriendelij...

Altijd speciaal en lekker eten! Heel vriendelijke uitbaters. Een aanrader voor als je kennis wilt maken nieuwe gerechtjes.

Jeannine
Beoordeeld op: 14/01/2023
Jeannine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker, sfeervol, gezellig en vooral sympathiek...

Lekker, sfeervol, gezellig en vooral sympathieke en passionele uitbaters

Johnny
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Two4one
Beoordeeld op: 12/01/2023
Johnny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en attente bediening. Gerechten...

Vriendelijke en attente bediening. Gerechten zeer mooi gepresenteerd. Maar het hoofdgerecht vonden we minder. De mechelse koekoek was te droog.

Yves
Beoordeeld op: 11/01/2023
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooie zaak, klein maar gezellig. Lekker eten...

Mooie zaak, klein maar gezellig. Lekker eten en vriendelijke bediening

Lieske
Beoordeeld op: 07/01/2023
Lieske beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten was zeer verfijnd en de bediening was top....

Eten was zeer verfijnd en de bediening was top.

Nadia
Beoordeeld op: 07/01/2023
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Tout était parfait ! Formule originale (menu...

Tout était parfait ! Formule originale (menu surprise), cadre agréable, personnel très attentionné, repas et vin excellents.

Christel
Beoordeeld op: 06/01/2023
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker , mooi gepresenteerd,...

Lekker , mooi gepresenteerd,

datum score