Beoordelingen van The Square

74 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
74 beoordelingen
datum score
Francesca
Beoordeeld op: 18/11/2019
Francesca beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten en enorme vriendelijke bedieni...

Heel lekker eten en enorme vriendelijke bediening!

Stefan
Beoordeeld op: 17/11/2019
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten snelle bediening en vooral...

Heel lekker gegeten snelle bediening en vooral meer dan genoeg. Een aanrader. Het wild menu was heel lekker.

Philip
Beoordeeld op: 17/11/2019
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede mogelijkheid om eenvoudig on line te...

Goede mogelijkheid om eenvoudig on line te reserveren. Goede ontvangst bij aankomst Vriendelijk personeel. Vlotte bediening Gezellige sfeer Zeer lekker wild gegeten Geen lange wachttijd. Kortom we komen zeker terug

Erwin
Beoordeeld op: 02/11/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was lekker en ondanks de drukte was...

Het eten was lekker en ondanks de drukte was er een vlotte bediening. Proficiat aan het personeel! 1 negatief puntje is de prijs , deze is 2 a 3 euro per hoofd gerecht te duur ten opzichte van andere vergelijkbare zaken.

Elke
Beoordeeld op: 02/11/2019

we hebben betere ervaringen gehad in The Square...

we hebben betere ervaringen gehad in The Square. Gisteren waren de wachttijdens extreem lang en toen het eten er kwam was het voor enkele van ons koud

Tamara
Beoordeeld op: 01/11/2019
Tamara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi en gezellig. Niet te lang op ons eten...

Mooi en gezellig. Niet te lang op ons eten moeten wachten. En zeer lekker gegeten.

Ingrid
Beoordeeld op: 28/10/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekkere pasta met verse zalm gegeten. De portie...

Lekkere pasta met verse zalm gegeten. De portie was ruim voldoende. Ondanks het feit dat het druk is, heb je geen last van lawaai. Mooi kader om te gaan eten.

Ingrid
Beoordeeld op: 27/10/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede service en lekker gegeten....

Goede service en lekker gegeten.

Jasmien
Beoordeeld op: 27/10/2019
Jasmien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker !...

Het eten was super lekker !

Fran
Beoordeeld op: 24/10/2019
Fran beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was zeer lekker en snelle service vond...

Het was zeer lekker en snelle service vond het wel duur mijn vriend had een biefstuk en die was best duur voor wat het was maar wel super lekker!

datum score