google map
Budget
BRUNO'S FOODCORNER HASSELT
3500 HASSELT Salades, Sandwiches, Pizza
TSING HUA CITY
3500 HASSELT Chinese, Visgerechten
Bocca Nera
3500 HASSELT Italiaanse
De Gerlache
3500 HASSELT Franse, Eetcafé
DE VUURDOORN
3500 HASSELT Belgische
Kaffee De Egel
3500 HASSELT Eetcafé
Bruno's Foodcorner Hasselt
Salades, Sandwiches, Pizza
Tsing Hua City
Chinese, Visgerechten
De Gerlache
Franse, Eetcafé

Hasselt

Hasselt is de hoofdstad van de Belgische provincie Limburg en is gelegen aan het Albertkanaal en de Demer.

Hasselt telt drie grote musea. Het Jenevermuseum brengt het verhaal van de Belgische jenever tot leven. Het Modemuseum belicht via tentoonstellingen en een permanente collectie specifieke aspecten uit de modewereld. In Het Stadsmus kom je meer te weten over de rijkdom van de stad en over zijn beroemde inwoners.

Laat Londen, Parijs en Milaan links liggen. Kies voor het ruime en gevarieerde aanbod in Hasselt, de meest exclusieve shopping- en modestad van België. Ook bekend als … de “Hoofdstad van de Smaak”.

Wie na al dat shoppen even tot rust wil komen, kan dat in de grootste authentieke Japanse Tuin van Europa juist of in de prachtige natuur van domein Kiewit.

Hasselt kreeg in 2006 als eerste stad de prestigieuze titel 'Stad van de Smaak': je vindt er vele restaurants, brasserieën en authentieke streekproducten. Laat je verleiden en proef zelf van de culinaire geneugten van de stad!

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Hasselt tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.be een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Hasselt online boeken!