We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Budget
€€
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.4 Gebaseerd op 10 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Gerard
Beoordeeld op: onbekend
Gerard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een onverwachtte en heerlijke ervaring

Op dinsdag tafelen in Herentals is niet evident, maar de Repertoire bleek de geschikte plaats. Originele dingen op de kaart, die dan nog heel lekker klaargemaakt op tafel kwamen ook. De wijnkaart laat toe zonder enorme bedragen uit te geven een heerlijke wijn te drinken. ook de huis Cava en Prosecco Rosé zijn het vermelden waard. Prijs / kwaliteit verhouding zijn perfect. GD uit Mechelen

Fabienne
Beoordeeld op: onbekend

Gewoon super!!

mooi terras, lekker eten, vriendelijke bediening. een top restaurant. doe zo verder.

Julie
Beoordeeld op: onbekend

Super

Klasse en stijl, heerlijke keuken, een aanrader

ROLAND
Beoordeeld op: onbekend

Na 130 Km. rijden, kwamen we in een restaurant...

Na 130 Km. rijden, kwamen we in een restaurant waar we echt met teugen hebben genoten. De bediening was vlot, hoffelijk en aangenaam, op het eten was niets aan te merken en het was bijzonder lekker. Een echte aanrader aan iedereen in de streek of van veel verder, zoals wij trouwens. Proficiat aan de keuken en het ganse team. Roland Moens.

Margo
Beoordeeld op: onbekend

Met z'n vieren gaan eten, lekkere gerechten,...

Met z'n vieren gaan eten, lekkere gerechten, mooie presentaties en leuke en geslaagde samenstellingen van gerechten. bediening vlot en zeer vriendelijk. Het was een geslaagde avond.

Pieter
Beoordeeld op: onbekend

wij hebben menuke gaan eten, bestaande uit...

wij hebben menuke gaan eten, bestaande uit voorgerecht scampi's drie wijzen - zeer lekker, gevolgd door enerzijds snoekbaarsfilet, anderzijds geconfijte eendenbout - lekker, doch vreemde combinaties op bord, en als laatste tiramisu van het huis - zeer lekker. Samengevat qua eten: lekker, doch kan wel wat verbeteren inzake combinaties. Bediening was echter uitermate bedroevend: onvriendelijk, lange wachttijden, garcons die liever de krant lazen dan de klant te bedienen, m.a.w. mij zien ze er nooit meer terug, temeer daar er vier garcons aanwezig waren, terwijl er voor de drukte twee toch voldoende waren .... geprobeerd, maar ondermaats bevonden, zeker rekening houdend met prijs/ kwaliteit.

Greet
Beoordeeld op: onbekend

Heel lekker gegeten, scampi op 3 wijze, gestoom...

Heel lekker gegeten, scampi op 3 wijze, gestoomde snoekbaars en een luchtige tiramisu van het huis. Fijn en verzorgd opgediend. Onze drank kregen we al direct, bijstellen van drank verliep heel vlot. Kortom alles was naar onze wens verlopen en zeker voor herhaling vatbaar. Heel tevreden over ons lekker dineetje dat we gewonnen hadden via resto.be. Mercikes!

marcel
Beoordeeld op: onbekend

ontvangst en bediening heel vriendelijk en...

ontvangst en bediening heel vriendelijk en in orde. menu gewonnen via resto en was zeer lekker!!!! groot nadeel, veel lawaai en rumoer, maakt het niet gezellig om te tafelen en te genieten, jammer.

Filemon
Beoordeeld op: onbekend

Voor deze prijsklasse was het eten eerder op...

Voor deze prijsklasse was het eten eerder op taverne niveau. Er waren wel veel vegetarische gerechten, maar het was allemaal heel zwaar en niet verfijnd, wat je toch verwacht van een restaurant in deze prijsklasse. We kregen pas drank tijdens het hoofdgerecht wat ook niet kan.

Els
Beoordeeld op: onbekend

Dit trendy etablissement is zeker een aanrader!...

Dit trendy etablissement is zeker een aanrader! Op de kaart staan leuke&originele gerechten, het interieur is zeer modern, een snelle bediening en in de zomer kan je vertoeven op het prachtige terras... Zeker een bezoekje waard!!!

Alle beoordelingen van dit restaurant