Beoordelingen van Brasserie De Wingerd

5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
5 beoordelingen
datum score
marc
Beoordeeld op: onbekend

goed resto prijs tov kwaliteit !...

goed resto prijs tov kwaliteit !

Karry
Beoordeeld op: onbekend

Heel gezellige brasserie, mooi terras. Met...

Heel gezellige brasserie, mooi terras. Met 3 elk iets verschillends genomen en allemaal zeer lekker. Het personeel is professioneel en vriendelijk en het decor zorgt voor een rustige, aangename sfeer.

Susy
Beoordeeld op: onbekend

Heel lekker eten voor een goede prijs, spijtig...

Heel lekker eten voor een goede prijs, spijtig is de zaak dikwijls volzet en moet je weken van tevoren reserveren (vooral tijdens de weekends). Niettemin de moeite waard om geduld te hebben....

Britt
Beoordeeld op: onbekend

Vriendelijke service, relaxte sfeer, een fantas...

Vriendelijke service, relaxte sfeer, een fantastisch lekker eten. de gerechten die ik geprobeerd heb(Vidée, Croque Vidée, Steak peperroomsaus & Kabeljauw met garnaalroomsaus) waren 1 voor 1 om je vingers bij af te likken. Ik heb het gelukt om op wandelafstand van deze brasserie te wonen, en ga er dan ook regelmatig eten.

placeholder
Luc
Beoordeeld op: onbekend

Zondagavond met vrienden gegeten in de Wingerd....

Zondagavond met vrienden gegeten in de Wingerd. Zeetongfilets waren prima, evenals de scampis in lookboter en de kabeljauw, bij de kids vielen de steaks in de smaak. Verder prima chileens wijntje en de desserts waren reusachtig. Vriendelijke en correcte bediening en een prijs-kwaliteit die onevenaarbaar is. Een aanrader.

datum score