Keuken
Budget
€€€€
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.1 Gebaseerd op 49 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
49 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Filip
Beoordeeld op: onbekend

Eén om te ontdekken

Zeer leuk restaurant, als is het weeral een tijdje geleden dat ik er geweest ben. Je hebt wel een GPS nodig om het te vinden! Echt een ontdekking met kleine maar heerlijke porties. Al zorgt het aantal wel voor een gevulde maag.

koen
Beoordeeld op: onbekend

Niet mijn ding

Ik wou het zelf ook eens meemaken, maar eerlijk gezegd waren wij toch wat ontgoocheld. De sfeer en het kader zijn nochtans aangenaam en de koks komen zelf hun gerecht aan tafel voorstellen. Maar echt rustig dineren en genieten was er niet bij. Je kreeg continu een nieuw bordje dat dikwijls binnen was in letterlijk 2 happen. Ook de smaken ( muv de kreeft) waren niet super, de bloedworst was een zoutvat. Het is niet omdat iets uniek is ( vb lisdodde of strandkruiden) dat het ook lekker is. Je merkt ook dat vele mensen niet anders durven dan een positieve commentaar te geven. Mijn collega vb vond het zeer goed, maar toen ik dan zei dat ik het niet goed vond gaf hij toe dat hij het ook maar zo zo vond Bezocht op 25/5/13

FRANK
Beoordeeld op: onbekend

Absolute top....

Absolute top.

Jurgen
Beoordeeld op: onbekend

Enorm streekgebonden keuken, losse sfeer, perso...

Enorm streekgebonden keuken, losse sfeer, persoonlijk vond ik het niet zo gezellig met uitzondering van de geweldige tuin. Leuk dat de koks afwisselend de borden brengen. Eerder duur maar zowat elk bord lost de verwachtingen in.

Christophe
Beoordeeld op: onbekend

Kobe Desramaults behoort tot het kransje vernie...

Kobe Desramaults behoort tot het kransje vernieuwers van de Belgische gastronomie, en zijn zin voor experiment met texturen wordt snel duidelijk tijdens de reeks amuses , zoals een oester met zandachtige en kristalijne elementen, kroepoek van oester, chips van gevogelte, of een erg geslaagde gerookte pompoenvelouté. In de gerechten niets dan topproducten, vaak uit de streek, zoals een heerlijk in de mond smeltend melkvarken. We eindigen met wat voor ons de perfectie van smakenevenwicht was, een dessert met onder meer crumble en peer. Hier moet je geen fortuin neertellen voor dranken, je zit in een knus en rustiek kader met jazzy sfeertje en de bediening is niet gesteld op overdreven stijfheid. Je zal er de verplaatsing naar het verre maar bucolische Dranouter zonder morren bij nemen. We kunnen gerust stellen dat deze jonge chef tot de top behoort van deze prijs- en stercategorie.

Filip
Beoordeeld op: onbekend

Deze chef kan niet snel genoeg zijn tweede...

Deze chef kan niet snel genoeg zijn tweede ster krijgen! Onovertroffen! Wij genoten hier meer dan in de Karmeliet, de Sea Grill en de Villa Loraine samen!

Filip
Beoordeeld op: onbekend

Ons tweede bezoek bevestigde de eerste indruk:...

Ons tweede bezoek bevestigde de eerste indruk: DIT IS TOP! Stukken superieurder tov De Karmeliet of het Hof van Cleve. Misschien enkel gewaagd aan een Sea Grill of een Kijk Uit. In ieder geval dik op weg naar een 2de ster in november! Ons gaat in ieder geval de kreeft met karnemelkstampers (!) lang bij blijven...

Jos
Beoordeeld op: onbekend

Was héél goed, twas nog voor zijn ster....

Was héél goed, twas nog voor zijn ster.

Filip
Beoordeeld op: onbekend

Top ! Zelden zo lekker gegeten. Een vlotte...

Top ! Zelden zo lekker gegeten. Een vlotte bediening door jonge mensen. Perfecte smaken. Mooie begeleidende wijnen Die tweede ster kan niet lang uitblijven ... Enig minpuntje : het duurde een uurtje te lang. Zeker als je nog anderhalf uur moet terugrijden.

marleen
Beoordeeld op: onbekend

In de Wulf blijft onze absolute favoriet. Blijf...

In de Wulf blijft onze absolute favoriet. Blijf je na het sublieme diner nog overnachten, dan is het helemaal feest.

Alle beoordelingen van dit restaurant