Beoordelingen van La Fleur De Thym

384 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
384 beoordelingen
datum score
Catherine
Beoordeeld op: 02/08/2020

L'accueil, la qualité, la beauté et la créativi...

L'accueil, la qualité, la beauté et la créativité des mets nous a ravis. Merci!

TOM
Beoordeeld op: 02/08/2020
TOM beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Wij hebben heel lekker gegeten. De aangepaste...

Wij hebben heel lekker gegeten. De aangepaste wijnen waren ook verrassend goed! Kortom, een zeer aangename kennismaking!!!

Dirk
Beoordeeld op: 01/08/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Kwaliteit was goed maar kwantiteit kan heel...

Kwaliteit was goed maar kwantiteit kan heel wat beter. Vriendelijkheid kan ook beter. Daardoor waren we wel wat ontgoocheld.

Paul
Beoordeeld op: 01/08/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Zie review op google maps van Paulde Jong...

Zie review op google maps van Paulde Jong

eddy
Beoordeeld op: 31/07/2020
eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten, goede bediening....

Zeer lekker eten, goede bediening.

Michel
Beoordeeld op: 29/07/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

La phantasie du chef fait des merveilles et...

La phantasie du chef fait des merveilles et la multitude des préparations et des gouts est formidable - Par exemple: les mises en bouche sont déjà des entrées remarquables. La sélections des vins est un plaisir - avec les explications. Votre cave doit être immense. Le service est très soigné. Ce qui me plait sont ausssi les courtes explication sur les différents mets. La Fleur de thym est une classe of its own!

Christiane
Beoordeeld op: 29/07/2020

Tout était parfait beau cadre et le menu delici...

Tout était parfait beau cadre et le menu delicieux

Philippe
Beoordeeld op: 29/07/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

La cuisine a été au top comme à chaque fois....

La cuisine a été au top comme à chaque fois. Le personnel est très aimable et compétent ce qui confère une grande qualité au service. Toutes les mesures d'hygiène et de distanciation sociale étaient prises et respectées, ce qui était rassurant par les temps qui courent.

Jean Paul
Beoordeeld op: 28/07/2020
Jean Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Over het algemeen tevreden. Het eten was lekker...

Over het algemeen tevreden. Het eten was lekker, vooral de combinatie van smaken was zeer goed. Wat ons stoorde waren de keuzemogelijkheden voor het menu. Vooral het feit dat er geen keuze was tussen vis en vlees voor de hoofdschotel vonden we fout. Niet iedereen lust vlees en zeker eend zoals die avond. Verder een mooi decor en vriendelijke bediening.

Marian
Beoordeeld op: 25/07/2020
Marian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijk eten, met aandacht bereid en geserveer...

Heerlijk eten, met aandacht bereid en geserveerd. Kom graag terug

datum score