Beoordelingen van Hostellerie St. Nicolas

451 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
451 beoordelingen
datum score
Filip
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wat een prachtige zaak.. vriendelijke bediening...

Wat een prachtige zaak.. vriendelijke bediening, niets dan lof! Bij een 'fixed' menu is er natuurlijk altijd iets die je liever of minder liever eet, maar de ervaring van het nieuwe is steeds leuk! tot een volgende keer

Herman
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2020
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service et cuisine de grande qualite...

Service et cuisine de grande qualite

Christian
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2020
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Dit was een ware ontgoocheling . We zijn hier...

Dit was een ware ontgoocheling . We zijn hier echt stiefmoederlijk behandeld . Bij het aankomen werd de jas niet aangenomen , we werden naar een annex/ bijzaak gegidst want alleen de “ echte klanten” mochten in het echt restaurant zitten . We hebben zeer lang moeten wachten op de gerechten , 1 uur tussen elk gerecht ! , we vroegen spuitwater maar er werd niet naar het merk gevraagd . We kregen dus spuitwater in een karaf , vermoedelijk kraantjeswater met sodastream . De chef is ook achteraf niet in de zaal gekomen om te vragen hoe de gerechten werden bevonden . Dus hebben wij helemaal niet de beleving gehad die je in een 2 sterrenrestaurant zou moeten hebben . Dit hebben wij nog nooit meegemaakt en zullen hier dus ook nooit meer terugkomen . Wij vinden dit restaurant zeker geen 2 sterren waard . Over het eten kunnen we echter niets negatiefs zeggen . Het was zeer lekker , fine en echte schilderijtjes . “

Michael
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2020
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Topgerechtjes binnen een topkader!...

Topgerechtjes binnen een topkader!

Johan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een openbaring voor de smaak. Zowel de presenta...

Een openbaring voor de smaak. Zowel de presentatie als de smaakprikkeling was formidabel. Zoals steeds een restaurant om terug te komen.

Christophe
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2020
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooi kader, excellente keuken, vriendelijke...

Mooi kader, excellente keuken, vriendelijke bediening.

Anke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2020
Anke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer goede service, lekker eten....

Zeer goede service, lekker eten.

Michael
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2020
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een avondje culinair genieten bij Hostellerie...

Een avondje culinair genieten bij Hostellerie Saint-Nicolas. Het was heerlijk, prachtig, gezellig en verzorgd. Met dank aan de keuken- en het zaalpersoneel. Onze opmerking bij het online reserveren (1 persoon lactosevrij) was al op voorhand ingepland en de gerechten waren perfect aangepast.

Guy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

zeer fijne maaltijd en verzorgde bediening....

zeer fijne maaltijd en verzorgde bediening. Wij overwegen om rond de periode mei 2021 een weekendje Ieper in te lassen met verblijf in hotel Nicolas, gekoppeld aan dinner in restaurant.

david
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2020
david beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Repas excellent. Cuisine raffinee....

Repas excellent. Cuisine raffinee.

datum score