Beoordelingen van Hostellerie St. Nicolas

426 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
426 beoordelingen
datum score
Lynn
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 01/11/2019
Lynn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker eten, vlotte service, vriendelijk...

Heel lekker eten, vlotte service, vriendelijk personeel. Het totaalplaatje klopte.

Elise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 31/10/2019
Elise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De menu was verfijnd. De bediening was top!...

De menu was verfijnd. De bediening was top! Onze avond werd afgesloten door een mooie rondleiding in de keuken.

Dries
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 26/10/2019
Dries beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk en attent onthaal en bediening!...

Vriendelijk en attent onthaal en bediening! We werden verrast met heerlijke smaken. Aanrader!

Joke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 26/10/2019
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

We hebben genoten van al het lekkers dat we...

We hebben genoten van al het lekkers dat we mochten proeven en evenals van de goeie service!

Justine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 24/10/2019
Justine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening en zeer lekkere...

Zeer vriendelijke bediening en zeer lekkere smaken. Super ervaring!

Lise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 23/10/2019
Lise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Waw! Wat een ervaring! Enkele keren jong keuken...

Waw! Wat een ervaring! Enkele keren jong keukengeweld achter de rug, maar dit overtrof alles. Bediening, smaken, creativiteit enz... Top!

marnix
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2019
marnix beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

top ontvangst prachtige locatie en tuin vlotte...

top ontvangst prachtige locatie en tuin vlotte en vriendelijke bediening bereidingen om U tegen te zeggen en plaatjes om van te genieten

Annelies
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 13/10/2019
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Voor de vierde keer teruggeweest ondertussen...

Voor de vierde keer teruggeweest ondertussen en opnieuw overheerlijk gegeten. Het was subliem van het begin tot het einde + fijne presentatie van de gerechten. Ook een heel attente en vriendelijke bediening. Het is er aangenaam tafelen in een trendy ruimte en ook al zit de zaal helemaal vol, de akoestiek blijft goed zodat je elkaar nog goed begrijpt.

Lita
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 12/10/2019
Lita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Verwennerij van topniveau. Heerlijk smaken...

Verwennerij van topniveau. Heerlijk smaken die voor meerdere culinaire orgasmes zorgden.

Annick
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was heel erg lekker en goeie bediening....

Het was heel erg lekker en goeie bediening. Een toppertje

datum score