Beoordelingen van Hostellerie St. Nicolas

426 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
426 beoordelingen
datum score
Francis
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Kwaliteit top! Service duurde wel te lang:...

Kwaliteit top! Service duurde wel te lang: 4,5 uur...

Bjorn
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Bjorn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer aangename ervaring, verfijnd, afgewerkt,...

Zeer aangename ervaring, verfijnd, afgewerkt, brave maar zeer goede combinatie van smaken, losse maar correcte manier van bediening. Enige minpunt: vrij rumoerig bij volle bezetting zaaltje (ondanks slechts 16 personen in zaaltje)

Romina
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 10/10/2019
Romina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer hoogstaande gastronomie!...

Zeer hoogstaande gastronomie!

Matthias
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 10/10/2019
Matthias beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer fijne keuken! Prachtige mise-en-place!...

Zeer fijne keuken! Prachtige mise-en-place! Zeer goede bediening en aangename kok!

Benny
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker en verzorgd! Zeker zijn sterren...

Zeer lekker en verzorgd! Zeker zijn sterren waardig.

Dirk
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Inspirerend,origineel en gedurfde wijn keuzes...

Inspirerend,origineel en gedurfde wijn keuzes

Elke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 10/10/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij vonden het zeer lekker voor de prijs krijg...

Wij vonden het zeer lekker voor de prijs krijg je ook veel zeer familiale, gezellige sfeer

Jan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 09/10/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We kenden het restaurant,zijn er al geweest...

We kenden het restaurant,zijn er al geweest ,maar nu mijn kleinzoon erbij was en mocht meegenieten was het een prachtig dag,omdat hij ook kok is was het een meerwaarde .Het was subliem .Tot de volgende uitstap .Had de prijs van de aperitieven gevraagd maar kon geen antwoord krijgen een minpumt.

Daphne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 09/10/2019
Daphne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Moet steeds lactosevrij eten en dit vooraf...

Moet steeds lactosevrij eten en dit vooraf gemeld. Echt alles super aangepast en vd rest vh gezelschap het gewone menu. Heel vriendelijk bediend. Was een voltreffer

Markita
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 05/10/2019
Markita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was verfijnt lekker. Goede en vriendel...

Het eten was verfijnt lekker. Goede en vriendelijke bediening in een aangenaam kader.

datum score