Beoordelingen van La Cremaillere

33 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
33 beoordelingen
datum score
Jacques
Beoordeeld op: 29/09/2019
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Qualité de l'accueil , du menu et petit forfait...

Qualité de l'accueil , du menu et petit forfait vin à très bon prix.

Philippe
Beoordeeld op: 01/09/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bonne nourriture, prix acceptable......

Bonne nourriture, prix acceptable...

Pedro
Beoordeeld op: 18/08/2019
Pedro beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le repas était excellent. Très bon service....

Le repas était excellent. Très bon service.

Alain
Beoordeeld op: 16/08/2019
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Restaurant très sympathique le repas était...

Restaurant très sympathique le repas était très succulent. Formule 2 verres de vin plus café à 10 euros géniale. Je recommande ce restaurant

toussaint
Beoordeeld op: 27/05/2019
toussaint beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Dans l'ensemble, bon rapport qualité prix....

Dans l'ensemble, bon rapport qualité prix. Apéros trop vite demandé en donnant la carte. Manque pinot noir.

Kristof
Beoordeeld op: 25/04/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, uitstekende bediening...

Vriendelijke ontvangst, uitstekende bediening en erg lekker. Een aanrader!

Anne
Beoordeeld op: 14/04/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon restaurant...

Très bon restaurant

chloe
Beoordeeld op: 14/04/2019
chloe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Beaucoup de choix de plat malgré que c'était...

Beaucoup de choix de plat malgré que c'était un menu imposé

Michael
Beoordeeld op: 07/04/2019
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

très bien mangé et personnel très sympathique...

très bien mangé et personnel très sympathique

Marie-Rose B.
Beoordeeld op: 24/03/2019
Marie-Rose B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil parfait plats délicieux avec une atten...

Accueil parfait plats délicieux avec une attente entre les services parfaitea recommander

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in