Beoordelingen van Wok D'ici

340 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
340 beoordelingen
datum score
Luc B.
Beoordeeld op: 02/05/2019
Luc B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten. Uitgebreide keuze. Vriendeli...

Heel lekker eten. Uitgebreide keuze. Vriendelijke bediening.

Guy O.
Beoordeeld op: 02/05/2019
Guy O. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Nourriture toujours très bonne et variée, perso...

Nourriture toujours très bonne et variée, personnel très agréable.

Frans
Beoordeeld op: 29/04/2019
Frans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gemakkelijke online reservatie , zeer goede...

Gemakkelijke online reservatie , zeer goede ontvangst ,groot assortiment kwaliteit en proper

Charles V.
Beoordeeld op: 29/04/2019
Charles V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Je suis très content du vaste choix proposé,...

Je suis très content du vaste choix proposé, de la saveur des plats et du fait qu'il est très clairement affiché ce que l'on mange. Par exemple, je ne mange pas de canard, de cochon et de bœuf. J'ai pu manger très copieusement grâce à un étiquetage très clair. Le personnel est aussi très serviable et spontanément vient en aide lorsqu'il voit que l'on hésite. De plus, je suis content qu'il n'y avait pas de cuisses de grenouilles ce qui est très cruel et que l'on trouve hélas dans beaucoup de restaurant chinois. Un très bon moment. Karl VANDERHULST

Anke V.
Beoordeeld op: 28/04/2019
Anke V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Proper, lekker eten, vriendelijke bediening !...

Proper, lekker eten, vriendelijke bediening !

Bruno
Beoordeeld op: 28/04/2019
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Restaurant plein à craquer. La cuisine ne suiva...

Restaurant plein à craquer. La cuisine ne suivait pas la demande. A un moment donné, plus de gratin ni de pâtes pour accompagner ma viande.

Jeanine
Beoordeeld op: 22/04/2019
Jeanine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig interieur, ruime keuze, lekkere gerech...

Gezellig interieur, ruime keuze, lekkere gerechten, vriendelijk personeel

Jean-marie
Beoordeeld op: 21/04/2019
Jean-marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het ETEN WAS HEEL GOED VERS EN HEEL VEEL KEUS...

het ETEN WAS HEEL GOED VERS EN HEEL VEEL KEUS DE SUCHI BAR WAS LEUK EN DE SOEP WAS LEKKER ECHT LEKKER

Lea
Beoordeeld op: 17/04/2019
Lea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

genoeg keuze, alles was lekker. Heb wel een...

genoeg keuze, alles was lekker. Heb wel een minpuntje en dat is, wij zaten aan het raam en daar trok het

datum score