Beoordelingen van Wok D'ici

418 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
418 beoordelingen
datum score
isabelle
Beoordeeld op: 18/10/2019
isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Cela fait plusieurs fois que l'on trouve de...

Cela fait plusieurs fois que l'on trouve de la limaille de fer (causé par l'utilisation d'une boule utilisée pour le nettoyage mais pas de rinçage suffisant) dans notre assiette de wok. Ça peut être dangereux.

Laurence
Beoordeeld op: 14/10/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Beaucoup de choix, personnel sympathique ,...

Beaucoup de choix, personnel sympathique , salle agréable.

Caroline
Beoordeeld op: 13/10/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Parfait!...

Parfait!

Valere
Beoordeeld op: 13/10/2019
Valere beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Zeer proper kader . Vriendelijk personeel en...

Zeer proper kader . Vriendelijk personeel en een zeer groot aanbod van gerechtjes . Prijs kwaliteit zeker in orde .

Geert
Beoordeeld op: 13/10/2019

Mijn excuses. We zijn er niet geraakt. Ik heb...

Mijn excuses. We zijn er niet geraakt. Ik heb geprobeerd om te cancellen via het platform, maar dat lukte blijkbaar niet meer. Daarna heb ik proberen bellen maar niemand nam op. Toen u me probeerde contacteren was ik zelf onbereikbaar. Hopelijk neemt u me dit niet kwalijk, ik wil zeker in de toekomst nog langskomen. Met vriendelijke groeten, Geert Teunkens

Stijn
Beoordeeld op: 12/10/2019
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Veel keuze. Aangename sfeer. Gezellig . Prope...

Veel keuze. Aangename sfeer. Gezellig . Proper en verzorgd

ANNIE
Beoordeeld op: 11/10/2019
ANNIE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Magnifiques buffets, aliment d’une grande fraîc...

Magnifiques buffets, aliment d’une grande fraîcheur (huîtres, crevettes, saumon, sushi, sashimi, ...) et choix énorme en cuisine orientale mais également un beau choix en cuisine « neutre » afin de satisfaire chacun et permettant d’y aller avec des personnes qui n’apprécient pas la cuisine chinoise.

Georges
Beoordeeld op: 07/10/2019
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Over alls...

Over alls

geoffrey
Beoordeeld op: 06/10/2019
geoffrey beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout etait en ordre merci!...

Tout etait en ordre merci!

Katia
Beoordeeld op: 06/10/2019
Katia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was er gezellig, eten was heel lekker en...

Het was er gezellig, eten was heel lekker en vriendelijk personeel. Komen zeker en vast nog terug.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in