Beoordelingen van Wok D'ici

321 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
321 beoordelingen
datum score
Lea
Beoordeeld op: 17/04/2019
Lea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

genoeg keuze, alles was lekker. Heb wel een...

genoeg keuze, alles was lekker. Heb wel een minpuntje en dat is, wij zaten aan het raam en daar trok het

Rose
Beoordeeld op: 15/04/2019
Rose beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Veel keus en smakelijk eten...

Veel keus en smakelijk eten

David
Beoordeeld op: 14/04/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaame sfeer, betaalbaar en vriendelijke...

Aangenaame sfeer, betaalbaar en vriendelijke bediening.

Edwin
Beoordeeld op: 14/04/2019
Edwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

lekker en veel keuze...

lekker en veel keuze

Jeannine D.
Beoordeeld op: 14/04/2019
Jeannine D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Enorm goede prijs-kwaliteit. Men moet wel...

Enorm goede prijs-kwaliteit. Men moet wel een luidruchtige omgeving verdragen.

Nancy P.
Beoordeeld op: 12/04/2019
Nancy P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Zeer lekker en vers eten....

Zeer lekker en vers eten.

rudi c.
Beoordeeld op: 11/04/2019
rudi c. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Beaucoup de choix , très propre, cadre agréable...

Beaucoup de choix , très propre, cadre agréable

Betty R.
Beoordeeld op: 08/04/2019
Betty R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

le choix de la nouriture et la calité bonne...

le choix de la nouriture et la calité bonne ambiance

An
Beoordeeld op: 08/04/2019
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous avons très bien mangé. Le restaurant est...

Nous avons très bien mangé. Le restaurant est propre, le personelle très gentil, le buffet a un très grand choix, et pour les enfants c'est super aussi.

Dirk
Beoordeeld op: 07/04/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten,alles heel vers en heel gevari...

zeer lekker eten,alles heel vers en heel gevarieerd. een goede service en bediening, alles wordt constant bijgevuld.

datum score