Beoordelingen van Wok D'ici

421 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
421 beoordelingen
datum score
Hervé
Beoordeeld op: 19/06/2017
Hervé beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bonne nourriture, propreté, prix raisonnable...

Bonne nourriture, propreté, prix raisonnable et personnel philippin très souriant comme toujours (beaucoup plus souriant que les Chinois !!).

Patricia
Beoordeeld op: 23/06/2017
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Was lekker en niet duur en heel vriendelijk...

Was lekker en niet duur en heel vriendelijk personeel

Florence D.
Beoordeeld op: 01/07/2017
Florence D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Diversité des mets, beau cadre, personnel agréa...

Diversité des mets, beau cadre, personnel agréable

Carine
Beoordeeld op: 03/07/2017
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Le cadre est moderne et lumineux, le choix...

Le cadre est moderne et lumineux, le choix est large.

Hervé
Beoordeeld op: 03/07/2017
Hervé beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon rapport qualité/prix...

Bon rapport qualité/prix

Jean-Didier
Beoordeeld op: 03/07/2017
Jean-Didier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre agréable, choix varié, à volonté. Un...

Cadre agréable, choix varié, à volonté. Un peu trop bruyant quand toutes les tables sont remplies mais dans l'ordre de l'acceptable. Belle continuation.

ives
Beoordeeld op: 08/07/2017
ives beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

de sfeer is heel goed en het eten is superieur...

de sfeer is heel goed en het eten is superieur lekker en een zeer uitgebreide keuze en zeer verzorgd en iedereen is er supervriendelijk, we komen zeer snel terug . Tot gauw

Heidi
Beoordeeld op: 09/07/2017
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

verzorgde plaats ,lekker ,vriendelijk en goede...

verzorgde plaats ,lekker ,vriendelijk en goede prijs klasse

Holsbeek
Beoordeeld op: 09/07/2017
Holsbeek beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Nourriture très variée...

Nourriture très variée

martin c.
Beoordeeld op: 10/07/2017
martin c. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

tres bien manger et pour un prix imbatable...

tres bien manger et pour un prix imbatable

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in