Beoordelingen van Wok D'ici

340 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
340 beoordelingen
datum score
Frank
Beoordeeld op: 18/05/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was vers , uitgebreide keuze , proper...

Het eten was vers , uitgebreide keuze , proper en vooral vriendelijke bediening

lieve
Beoordeeld op: 16/05/2019
lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker,heel veel keuze, heel proper,gezellige...

lekker,heel veel keuze, heel proper,gezellige sfeer,vriendelijk

François R.
Beoordeeld op: 14/05/2019
François R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastisch buffet, snelle vriendelijke bedieni...

Fantastisch buffet, snelle vriendelijke bediening en afruiming van de borden ondanks het groot aantal aanwezigen.

Franco S.
Beoordeeld op: 12/05/2019
Franco S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goed,proper en vriendelijk...

Heel goed,proper en vriendelijk

Luc B.
Beoordeeld op: 02/05/2019
Luc B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten. Uitgebreide keuze. Vriendeli...

Heel lekker eten. Uitgebreide keuze. Vriendelijke bediening.

Charles V.
Beoordeeld op: 29/04/2019
Charles V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Je suis très content du vaste choix proposé,...

Je suis très content du vaste choix proposé, de la saveur des plats et du fait qu'il est très clairement affiché ce que l'on mange. Par exemple, je ne mange pas de canard, de cochon et de bœuf. J'ai pu manger très copieusement grâce à un étiquetage très clair. Le personnel est aussi très serviable et spontanément vient en aide lorsqu'il voit que l'on hésite. De plus, je suis content qu'il n'y avait pas de cuisses de grenouilles ce qui est très cruel et que l'on trouve hélas dans beaucoup de restaurant chinois. Un très bon moment. Karl VANDERHULST

Jean-marie
Beoordeeld op: 21/04/2019
Jean-marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het ETEN WAS HEEL GOED VERS EN HEEL VEEL KEUS...

het ETEN WAS HEEL GOED VERS EN HEEL VEEL KEUS DE SUCHI BAR WAS LEUK EN DE SOEP WAS LEKKER ECHT LEKKER

David
Beoordeeld op: 14/04/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaame sfeer, betaalbaar en vriendelijke...

Aangenaame sfeer, betaalbaar en vriendelijke bediening.

Edwin
Beoordeeld op: 14/04/2019
Edwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

lekker en veel keuze...

lekker en veel keuze

Betty R.
Beoordeeld op: 08/04/2019
Betty R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

le choix de la nouriture et la calité bonne...

le choix de la nouriture et la calité bonne ambiance

datum score