Beoordelingen van Wok D'ici

417 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
417 beoordelingen
datum score
crabbe
Beoordeeld op: 19/03/2018
crabbe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

bij het betreden jas nog niet uit of er werd...

bij het betreden jas nog niet uit of er werd gevraagd wat we wilden drinken.tijd niet gekregen om aperitiefkaart te bekijken. Eten was goed,maar lauw,niet warm

placeholder
Frédéric
Beoordeeld op: 25/09/2017

grosse déception

scampis caoutchouteux,cuistot du wok très agressif et ne parlant même pas français.

Nadine
Beoordeeld op: 16/08/2019

Zeer beperkte keuze aan sushi. Bij vorige bezoe...

Zeer beperkte keuze aan sushi. Bij vorige bezoeken lagen ze mooi gepresenteerd klaar. Nu moest je verschillende malen gaan kijken of er sushi ter beschikking was.

isabelle
Beoordeeld op: 23/05/2018
isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Le restaurant était fermé alors que la réservat...

Le restaurant était fermé alors que la réservation en ligne avait bien été acceptée. On nous a prévenu 2 min avant notre arrivée alors que nous avions réservé pour 7 personnes à l'occasion d'un anniversaire. Nous avons donc dû changer nos plans à la dernière minute. Le wok ne nous a rien proposé pour leur erreur. Aucun geste commercial! Alors que nous sommes des clients réguliers !!!

Geert
Beoordeeld op: 01/04/2018

Reserve sur l ordinateur. Mais quand on etait...

Reserve sur l ordinateur. Mais quand on etait la pas de place

Daniel S.
Beoordeeld op: 17/08/2017
Daniel S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Plats suffisamment renouveles Qualité et variet...

Plats suffisamment renouveles Qualité et variete Proprete et gestion vaisselle utilisée rapidement debarrassee

isabelle
Beoordeeld op: 02/08/2017
isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ma belle-soeur a découvert des morceaux de...

Ma belle-soeur a découvert des morceaux de métal dans son assiette, filaments provenant d'une éponge en acier utilisée pour nettoyer.

Lotfi A.
Beoordeeld op: 17/09/2017
Lotfi A. beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Trop de bruit...

Trop de bruit

placeholder
JM
Beoordeeld op: 21/08/2017
JM beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Te druk en te weinig privacy. Niet gezellig...

Te druk en te weinig privacy. Niet gezellig en in verhouding te duur voor hetgeen er geserveerd wordt.

Martine L.
Beoordeeld op: 29/12/2017
Martine L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bel espace pour manger on est pas les uns sur...

Bel espace pour manger on est pas les uns sur les autres.et c est bien réapprovisionner

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in