Beoordelingen van Wok D'ici

359 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
359 beoordelingen
datum score
crabbe
Beoordeeld op: 19/03/2018
crabbe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

bij het betreden jas nog niet uit of er werd...

bij het betreden jas nog niet uit of er werd gevraagd wat we wilden drinken.tijd niet gekregen om aperitiefkaart te bekijken. Eten was goed,maar lauw,niet warm

placeholder
Frédéric
Beoordeeld op: 25/09/2017

grosse déception

scampis caoutchouteux,cuistot du wok très agressif et ne parlant même pas français.

isabelle
Beoordeeld op: 23/05/2018
isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Le restaurant était fermé alors que la réservat...

Le restaurant était fermé alors que la réservation en ligne avait bien été acceptée. On nous a prévenu 2 min avant notre arrivée alors que nous avions réservé pour 7 personnes à l'occasion d'un anniversaire. Nous avons donc dû changer nos plans à la dernière minute. Le wok ne nous a rien proposé pour leur erreur. Aucun geste commercial! Alors que nous sommes des clients réguliers !!!

Daniel S.
Beoordeeld op: 17/08/2017
Daniel S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Plats suffisamment renouveles Qualité et variet...

Plats suffisamment renouveles Qualité et variete Proprete et gestion vaisselle utilisée rapidement debarrassee

isabelle
Beoordeeld op: 02/08/2017
isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ma belle-soeur a découvert des morceaux de...

Ma belle-soeur a découvert des morceaux de métal dans son assiette, filaments provenant d'une éponge en acier utilisée pour nettoyer.

Lotfi A.
Beoordeeld op: 17/09/2017
Lotfi A. beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Trop de bruit...

Trop de bruit

placeholder
JM
Beoordeeld op: 21/08/2017
JM beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Te druk en te weinig privacy. Niet gezellig...

Te druk en te weinig privacy. Niet gezellig en in verhouding te duur voor hetgeen er geserveerd wordt.

Martine L.
Beoordeeld op: 29/12/2017
Martine L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bel espace pour manger on est pas les uns sur...

Bel espace pour manger on est pas les uns sur les autres.et c est bien réapprovisionner

Veerle
Beoordeeld op: 03/03/2019
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker ,veel keuze en proper....

Het eten was heel lekker ,veel keuze en proper.. het enige nadeel is dat er veel te veel lawaai was en een reftergevoel.

datum score