Beoordelingen van Ter Heide

492 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
492 beoordelingen
datum score
Marnix
Beoordeeld op: 21/04/2019
Marnix beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel goede bediening , lekker eten , goede...

Heel goede bediening , lekker eten , goede sfeer . Enige minpuntje , lang wachten tussen de velouté en het hoofdgerecht.

Delphine
Beoordeeld op: 21/04/2019
Delphine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

serveuse très sympathique..beau cadre, repas...

serveuse très sympathique..beau cadre, repas excellent.... chambre calme...

Veronique
Beoordeeld op: 19/04/2019
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker ontbijt, veel keuze en vers, voor herhal...

Lekker ontbijt, veel keuze en vers, voor herhaling vatbaar..

Frank V.
Beoordeeld op: 19/04/2019
Frank V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ons 1e bezoek aan deze zaak is bijzonder goed...

Ons 1e bezoek aan deze zaak is bijzonder goed geweest ! Heel lekker eten ( aspergemenu) ! en goede en vriendelijke service van de 2 dames ! De locatie ziet er prachtig uit ! En is de moeite om te denken omtrent een verblijf op termijn. Als mannenclubje senioren uit Beveren Waas is het wel een beetje rijden maar het resultaat ter plaatse mag er zijn. Kan ik aan iedereen aanbevelen. Groeten aan de Kok en het personeel . Frank, Rudi, Bartel, Dirk, Freddy

Laura
Beoordeeld op: 19/04/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het sfeerrijke interieur dat wij natuurlijk...

het sfeerrijke interieur dat wij natuurlijk reeds kennen, de vriendelijke ontvangst en het lekkere menu, de goede wijn maakten het voor ons perfect. Ten zeerste aan te raden.

Ingrid
Beoordeeld op: 16/04/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten voor een goede prijs-kwalitei...

Super lekker eten voor een goede prijs-kwaliteit

Herman P.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Herman P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten en zeer vriendelijk personeel...

Zeer lekker eten en zeer vriendelijk personeel . doen we zeker nog eens over , Top !

Paul
Beoordeeld op: 15/04/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

alles was perfect; enig puntje die ik zou...

alles was perfect; enig puntje die ik zou willen vermelden is dat wij met een grouponbon voor het viergangen aspergemenu hadden gekozen. andere klanten die hetzelfde menu bestelden. kregen toch wel een groter bord .wij hadden een plat bordje . zij een diep bord,met duidelijk een grotere portie. maar al bij al zeer tevreden.

Etienne
Beoordeeld op: 15/04/2019
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer aangenaam kader en een smakelijk aspergesm...

Zeer aangenaam kader en een smakelijk aspergesmenu. Top !

Ivo
Beoordeeld op: 15/04/2019
Ivo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk en behulpzaam, zeer lekkere...

Zeer vriendelijk en behulpzaam, zeer lekkere keuken, mooie omgeving.

datum score