Beoordelingen van Ter Heide

527 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
527 beoordelingen
datum score
Colette
Beoordeeld op: 20/05/2019
Colette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal en bediening. Lekkere asper...

Vriendelijk onthaal en bediening. Lekkere aspergemenu met gepaste wijn. Zeker aan te raden, prima prijs-kwaliteit. Gaan zeker terug om na het eten een ontspannende boswandeling te doen.

placeholder
Sandra
Beoordeeld op: 20/05/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten. Mooi kader. Vriendelijke...

Zeer lekker eten. Mooi kader. Vriendelijke bediening

Noël
Beoordeeld op: 20/05/2019
Noël beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten en de bediening was uitstekend...

Het eten en de bediening was uitstekend

Marijke
Beoordeeld op: 19/05/2019
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijk, fijn, gezellig...

Vriendelijk, fijn, gezellig

Martine
Beoordeeld op: 19/05/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ontbijt prima,MAAR RESERVEREN EEN RAMP VIA...

Ontbijt prima,MAAR RESERVEREN EEN RAMP VIA GROUPON WE WILDEN MET VRIENDEN GAAN IN MEI 1 d juni 1 d

Delphine
Beoordeeld op: 18/05/2019
Delphine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening....

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening.

Martine
Beoordeeld op: 17/05/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker, gezellig en correct!...

Lekker, gezellig en correct!

Lieve
Beoordeeld op: 15/05/2019
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was heel vriendelijk. Het eten...

De bediening was heel vriendelijk. Het eten was super lekker . De locatie was ook prachtig in een bosrijke omgeving. Daar het mooi weer was konden we buiten eten , echt gezellig. We waren er met groupon bon , anders iets duurder . Maar zeker een aanrader !

Monique
Beoordeeld op: 13/05/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker gegeten, zeer vriendelijk personeel...

Zeer lekker gegeten, zeer vriendelijk personeel en goede service, jammer van de dure drankjes en koffie.

Franky
Beoordeeld op: 13/05/2019
Franky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker ontbeten. Niets tekort. Vlotte...

Heel lekker ontbeten. Niets tekort. Vlotte bediening. En nog een kleine attentie voor de moederkes. Gaan er zeker nog terug.

datum score