Beoordelingen van Brasserie Du Chateau

46 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
46 beoordelingen
datum score
Didier
Beoordeeld op: 13/10/2019
Didier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Première expérience pour ce restaurant. Très...

Première expérience pour ce restaurant. Très satisfait. Râble de lièvre délicieux et pavé très tendre.

Vladimir
Beoordeeld op: 25/06/2019
Vladimir beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

C'est une valeur sûre et c'est toujours aussi...

C'est une valeur sûre et c'est toujours aussi agréable, tous les deux mois, depuis 2 ans

Sebastiaan
Beoordeeld op: 31/05/2019
Sebastiaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Le service était très chaleureux et les plats...

Le service était très chaleureux et les plats servis étaient particulièrement bons Très chouette !

Monique
Beoordeeld op: 16/05/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service impeccable Repad bien présenté et...

Service impeccable Repad bien présenté et délicieux Rapidité du service à notre demande

Noémie
Beoordeeld op: 12/05/2019
Noémie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner

Personnel adorable et accueil chaleureux et...

Personnel adorable et accueil chaleureux et bonne cuisine. Petit bémol au niveaux des prix plutôt élevés pour une brasserie

Lucrèse
Beoordeeld op: 09/05/2019
Lucrèse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, vlotte en vriendelijke...

Het eten was lekker, vlotte en vriendelijke bediening en een mooi kader!

Jean-Pol M.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Jean-Pol M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent accueil,service impeccable, carte...

Excellent accueil,service impeccable, carte suffisamment variée et plats de qualité. Un cadre agréable,pas bruyant. Bref, c'est ce qu'on peut appeler un bon restaurant. Je le recommande.

PHILIPPE
Beoordeeld op: 24/02/2019

sans plus

Assis près des toilettes, dérangé à tout bout de champ, un cadre viello qui mérite une restauration, nous avons mangé sans trop de conviction. Le prix des bouteilles de vin est abordable et de qualité.

Eric
Beoordeeld op: 15/02/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Le personnel est agréable et les aliments sont...

Le personnel est agréable et les aliments sont bons. Un petit reproche : Les frites étaient un peu trop cuites de sorte qu'il était difficile de piquer avec la fourchette.

Agathe
Beoordeeld op: 05/02/2019
Agathe beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon accueil, bon repas, salle chaleureuse...

Bon accueil, bon repas, salle chaleureuse

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in