Beoordelingen van Ter Hove

91 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
91 beoordelingen
datum score
Electro
Beoordeeld op: 18/11/2017
Electro beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Heel netjes, heel lekker eten, heel fijn, corre...

Heel netjes, heel lekker eten, heel fijn, correct. Toppie Minpuntje : Te laat van start met de eerste gerechten. Iets te veel tijd tussen de gerechten.

Peter
Beoordeeld op: 15/01/2018
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een portie vis was zeker niet vers genoeg (...

Een portie vis was zeker niet vers genoeg ( stonk), heb ik teruggegeven en men heeft daar ontkent dat het niet vers was. Daar is het bij gebleven, verder geen compensatie of tegemoetkoming, een gemiste kans. Daar ik zelf dagelijks in de voeding zit, zowel vis als vlees, weet ik waarover ik spreek.

Danny
Beoordeeld op: 06/02/2018
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uiterst vriendelijke en persoonlijke bediening,...

Uiterst vriendelijke en persoonlijke bediening, duidelijke en interessante uitleg over de gerechten en de wijnen, schitterende bereidingen en keuze/kwaliteit van de ingrediënten. Het voedsel dat Chef Dieter bereidt biedt een prijs/kwaliteitsverhouding die erg zeldzaam geworden is, in combinatie met de stijlvolle en persoonlijke aanpak van gastvrouw Nathalie maakt van Ter Hove een adres dat absoluut de moeite waard is om te bezoeken!

giel g.
Beoordeeld op: 17/03/2018
giel g. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was gewoon heerlijk. De bediening was...

Alles was gewoon heerlijk. De bediening was ook top

victor
Beoordeeld op: 15/07/2018
victor beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten en super bediening. Ik zou zegen...

Lekker gegeten en super bediening. Ik zou zegen doe zo zeker voort.

Niels
Beoordeeld op: 22/09/2018
Niels beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker, verfijnd eten en heel vriendelijke...

Lekker, verfijnd eten en heel vriendelijke gastvrouw.

Steven en Lieve
Beoordeeld op: 30/09/2018
Steven en Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Over de gehele lijn is alles perfect in orde:...

Over de gehele lijn is alles perfect in orde: super lekker eten, fantastische bediening,...

Christa
Beoordeeld op: 30/09/2018
Christa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

altijd even vriendelijk, er wordt goed rekening...

altijd even vriendelijk, er wordt goed rekening gehouden met lactosevrij eten

Bert
Beoordeeld op: 01/10/2018
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

-heel goede ontvangst en vriendelijke bediening...

-heel goede ontvangst en vriendelijke bediening! -het eten was super lekker! Heel vers en puur. -de porties wel eerder klein -zéér beperkte kaart

datum score