Beoordelingen van Ter Hove

91 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
91 beoordelingen
datum score
Danny
Beoordeeld op: 25/03/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer attent, super lekker en mooi gepresenteerd...

Zeer attent, super lekker en mooi gepresenteerd - telkens weer een aanrader!

Ria
Beoordeeld op: 05/11/2018

Eten was tegen gevallen hebben al lekkerder...

Eten was tegen gevallen hebben al lekkerder gegeten te koud de groenten hadden weinig smaak Sorry Dieter en Nathalie ! Jullie zijn nog altijd schatjes

Ria
Beoordeeld op: 25/01/2020
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker. Aangenaam kader....

Het eten was heel lekker. Aangenaam kader. De kok was wel afwezig en de ontvangst kon wel vriendelijker.

Marianne
Beoordeeld op: 08/01/2019
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker....

Het was lekker.

Peter
Beoordeeld op: 15/01/2018
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een portie vis was zeker niet vers genoeg (...

Een portie vis was zeker niet vers genoeg ( stonk), heb ik teruggegeven en men heeft daar ontkent dat het niet vers was. Daar is het bij gebleven, verder geen compensatie of tegemoetkoming, een gemiste kans. Daar ik zelf dagelijks in de voeding zit, zowel vis als vlees, weet ik waarover ik spreek.

placeholder
Paul
Beoordeeld op: 03/02/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel fijn met de vrienden in een zeer...

Het was heel fijn met de vrienden in een zeer mooi kader - en vriendelijke bediening van de huisvrouw,- de keuken van de boss te kunnen genieten. Mooie inrichting, rustig kader, fijne keuken. Jenny en paul Van den Bossche ça vaut un détour...

Wim
Beoordeeld op: 04/01/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Geweldig, alles was super,lekker,mooi fijn...

Geweldig, alles was super,lekker,mooi fijn vriendelijk en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Walter
Beoordeeld op: 07/12/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer smakelijke keuken en vriendelijke bedienin...

Zeer smakelijke keuken en vriendelijke bediening.

lief
Beoordeeld op: 10/11/2019
lief beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig restaurant met vriendelijke personeel....

Gezellig restaurant met vriendelijke personeel. Aperitief nemen kan in het salon wat knus is ingericht. Het eten was lekker en verzorgd. Prijs kwaliteit is een goede combinatie.

kris
Beoordeeld op: 23/09/2019
kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bijna niet in woorden te vatten. Elke gang...

Bijna niet in woorden te vatten. Elke gang bracht ons in een euforische stemming. Uiterst verfijnd! Wij ervoeren de de maaltijd als een symfonie aan genoegens. Zowel de bereiding als de bediening waren top. En de wijnkeuze maakte het geheel af.

datum score