Beoordelingen van De Nieuwe Bosrand

9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
9 beoordelingen
datum score
Ann
Beoordeeld op: onbekend

Mooie locatie met mooie menukaart Maar als...

Mooie locatie met mooie menukaart Maar als je publiceert dat je keuken doorlopend open is dan is het wel bizar dat men op een vrijdagavond om 20.30 geen maaltijd meer kan bestellen

Hans
Beoordeeld op: onbekend

zeer leuk kader, goed eten....

zeer leuk kader, goed eten.

Lysiane
Beoordeeld op: onbekend

Restaurant très agréable proposant des plats...

Restaurant très agréable proposant des plats abordables et changeant un peu des classiques de la "gastronomie belge". La nourriture y est bonne et bien préparée avec un vaste choix de plats.

Ingrid
Beoordeeld op: onbekend

Mooi interieur en zeer mooie tuin. Kom hier...

Mooi interieur en zeer mooie tuin. Kom hier regelmatig en ik kan u garanderen dat de bediening altijd vriendelijk verloopt. Het eten is lekker met kaart met suggesties dat regelmatig wordt aangepast.

Laurenzo
Beoordeeld op: onbekend

Beetje te lawaaierig, doch de gerechten zijn...

Beetje te lawaaierig, doch de gerechten zijn er smaakvol en riant.

Joeri
Beoordeeld op: onbekend

Uitstekend keuken, en de bediening was super!...

Uitstekend keuken, en de bediening was super! Nog nooit zo hard gelachen op restaurant als met deze garçon. Mooi modern interieur, heel gezellig. Een aanrader !

Lies
Beoordeeld op: onbekend

Grote gelegenheid, interieur is stijlvol. ...

Grote gelegenheid, interieur is stijlvol. Suggesties waren aan de dure kant (rest van de kaart niet) maar ik liet me toch verleiden door een stoofpotje met zalm, asperges en langoustinestaarten...heel lekker! Bediening is een beetje opdringerig: 'grappige' opmerkingen bij elke bestelling en beweging zijn niet echt nodig...wel heel vriendelijk!

Roel
Beoordeeld op: onbekend

Kasterlee op z'n best. Prima prijs/kwaliteitsve...

Kasterlee op z'n best. Prima prijs/kwaliteitsverhouding, een goeie service in een mooi en modern kader. Een aanrader !

Peter
Beoordeeld op: onbekend

Wij hebben dit restaurant al verschillende...

Wij hebben dit restaurant al verschillende malen bezocht en gaan dit waarschijnlijk blijven doen,doch minder frequent.Kwaliteit is niet altijd een constante en dat is jammer.Voorbeeld als je Indische lamscurry besteld,verwacht je lamsvlees en zeker geen runds(stoof)vlees.Een muntthee wordt gemaakt met water...en juist,munt geen thee! Na hier tegen de ober een opmerking over gemaakt te hebben, repliceerde de ober: "Dan heb je muntwater!" Niet verrekend en geen nieuwe gehad.

datum score