We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
<br><b>Herfst en Winter</b>: maandagavond, dinsdag en woensdag, <b>Lente en Zomer </b>: dinsdag en woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.6 Gebaseerd op 19 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
19 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Jacques
Beoordeeld op: onbekend
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

14.10.2015.

zeer goed restaurant. De kwaliteit is er buitengewoon. De prijs is er meer dan verantwoord. Zeker een aanrader. Jacques Vandeputte

Jacky
Beoordeeld op: onbekend
Jacky beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Top

Uitstekende kwaliteit. Stijlvolle en vriendelijke bediening. Enig minpunt: lange wachttijd tussen de gerechten - maar in goed gezelschap is dat helemaal niet erg!

Willem
Beoordeeld op: onbekend

Zaterdag 12 september 8:30 uur. Bezoek aan...

De bediening was een giller. Wanneer extra brood werd .gevraagd werd dat gewoon vergeten. Mayonaise bij de frietjes moest speciaal gevraagd worden en kwam wanneer de frietjes half opgegeten waren. Voorzichtig werd geïnformeerd wanneer het gevraagde brood nu kwam. "Ik heb maar twee handen": was het antwoord van de brave bedienende man die, zijn taak niet aankon. Uiteindelijk vroeg ik brood aan de uitbaatster. Dat kwam prompt! Bediening om heel snel te vergeten. Dit is echter één van de beste restaurants waar ik de verhouding prijs kwaliteit van het eten helemaal terecht vind.

Bastiaan
Beoordeeld op: onbekend

Dit is zonder twijfel het beste prijs-kwaliteit...

Dit is zonder twijfel het beste prijs-kwaliteit restaurant waar ik ooit heb gegeten. Gebakken ganzenlever en kalfszwezeriken waren werkelijk waanzinnig! Een absolute aanrader!

philippe
Beoordeeld op: onbekend

Dit restaurant moet men bezocht hebben in Knokk...

Dit restaurant moet men bezocht hebben in Knokke. Men wordt er ontvangen door bekwaam en vriendelijk personeel in een gezellig kader. De gerechten kunnen we zonder meer subliem noemen, zowel qua smaak als presentatie. Men krijgt hier meer dan waar voor zijn geld. Dit is een ster waard!

jan
Beoordeeld op: onbekend

Niets dan lof. Als voorgerecht aten wij resp....

Niets dan lof. Als voorgerecht aten wij resp. St.Jacobsvruchten met krullen van ganzenlever en kreeftensalade. Daarna vlogen we op de fazant. We dronken een witte Santenay die we iedereen kunnen aanraden en werden weerom aangenaam bediend. Het restaurant was volzet: Need we say more?

jan
Beoordeeld op: onbekend

Zaterdagavond vingen we bot vanwege volzet...

Zaterdagavond vingen we bot vanwege volzet doch zondag was het weer feest. Prijs /kwaliteit is La Croisette , wat de menu's betreft, moeilijk te kloppen. Als er gevogelte op het menu staat: aarzel niet. Ons "huisrestaurant".

Roger
Beoordeeld op: onbekend

We hebben met La Croisette kennis gemaakt via...

We hebben met La Croisette kennis gemaakt via een Bongo-bon waarmee we een konden genieten van het feestmenu (40 euro) ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het restaurant. Een ruime keuze uit drie voor- en drie hoofdgerechten, daartussen een zeer lekkere vissoep en tenslotte keuze uit twee desserts. We merkten op dat zeer veel klanten gekend waren en regelmatig terug keren naar La Croisette. Dit heeft niet alleen te maken met de eerlijke en lekkere keuken, maar ook met de zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Het all in aanbod van 27 euro extra lijkt misschien wat aan de hoge kant maar na de maaltijd blijkt het volledig verantwoord. Een groot glas champagne als aperitief, bij elk gerecht lekkere aangepaste wijn die regelmatig wordt bijgevuld en koffie of thee met nog wat lekkernijen, meer moet dat niet zijn. Wij waren dus zeer tevreden en gaan er zeker terug. Proficiat aan de mensen van La Croisette met hun jubileum en we hopen dat ze er nog vele jaren bijdoen. Roger, Blankenberge.

jan
Beoordeeld op: onbekend

Op 19/10/08 suggestiemenu à 35EUR schitterende...

Op 19/10/08 suggestiemenu à 35EUR schitterende prijs/kwaliteitverhouding. Voorger. Makreel met gr.asperges en kalfszw.in room. Wijn Marranges (witte Bourg.35EUR) op aanraden van chef en exact wat we vroegen. Hoofdger.( 3EUR pp) Fazant: schitterend! Wijn Margaux Chat des Graviers (22EUR halve fles) mag nog wat ouderen maar bij het gerecht al prima. Bediening outstanding en sympathieke ontvangst. Dit is en blijft ons "huisrestaurant".

jan
Beoordeeld op: onbekend

Het keuzemenu van 33 &euro; is een festijn....

Het keuzemenu van 33 &euro; is een festijn. Enkele schitterende visbereidingen bij de voorgerechten: vooral de gevulde rog is een voltreffer. Bij keuze van de hoofdgerechten twijfelden wij niet: de man excelleert in het bereiden van gevogelte. De wijnkaart zou iets goedkoper mogen en is "te jong". Mogelijk raakt de wijnkelder steeds te snel uitverkocht om de wijnen enkele jaartjes te gunnen. Bring your own wine-formule (15&euro; kurkgeld) zou hier soelaas kunnen brengen. Al lijkt deze beschrijving eerder kritisch, laat u niet misleiden: dit is ons lievelingsrestaurant. Benieuwd of er een derde bestekje (Michelin) en/of een punt (Gault-M.) bijkomt. Uitstekende bediening overigens.

Alle beoordelingen van dit restaurant