Beoordelingen van Le Heros

9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
9 beoordelingen
datum score
Monique V.
Beoordeeld op: 09/04/2019
Monique V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Reeds diverse malen geweest - telkens goed...

Reeds diverse malen geweest - telkens goed bediend en lekker getafeld !

Rik D.
Beoordeeld op: 25/02/2019
Rik D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk bediening , suuupppeer lekker...

Heel vriendelijk bediening , suuupppeer lekker eten

Filiep R.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2018
Filiep R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Over de ganse lijn vriendelijke bediening en...

Over de ganse lijn vriendelijke bediening en lekker gegeten.

rik d.
Beoordeeld op: 13/10/2018
rik d. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Kwaliteit en vriendelijkheid en vooral suuuppp...

Kwaliteit en vriendelijkheid en vooral suuuppppeeer lekker eten , we waren let drie en we hadden dezelfde lovende woorden fantastisch lekker eten

placeholder
Madina
Beoordeeld op: 19/09/2017
Madina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Cosy!

Heel warm en gezellig restaurant helemaal aan de dijk van Knokke- Heist! Vis was heel lekker, gevolgd met een dessert. Heeft mijn avond helemaal gemaakt! Super vriendelijk personeel! De moeite waard om te bezoeken, om een wandeling met een gezellige avond af te sluiten!

placeholder
????
Beoordeeld op: 17/09/2017

Top!!...

Top!!

placeholder
Ari
Beoordeeld op: 16/09/2017
Ari beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner

Aanrader

Vandaag bezocht, mosselen met witte wijn, zeer lekker, personeel heel vriendelijk, correcte prijs, gaan er zeker nog eens terug. Ook gezellig interieur. Een aanrader!!

placeholder
Pedro
Beoordeeld op: 16/09/2017
Pedro beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig en lekker

Zeer aangename locatie,eten en service. Zeker een aanrader als U in de omgeving bent.

datum score