Beoordelingen van L'orchidee

419 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
419 beoordelingen
datum score
Erik
Beoordeeld op: 17/10/2020
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil excellent, service impeccable, mets...

Accueil excellent, service impeccable, mets savoureux.

Paul
Beoordeeld op: 12/10/2020

Uitstekend!...

Uitstekend!

Yves
Beoordeeld op: 12/10/2020
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Personnel professionnel et aimable. Cuisine...

Personnel professionnel et aimable. Cuisine rafinée et belle carte des vins.

Karolien
Beoordeeld op: 11/10/2020
Karolien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten. Gezellig in het zaaltje...

Zeer lekker gegeten. Gezellig in het zaaltje achteraan.

josette
Beoordeeld op: 06/10/2020
josette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bravo comme toujours pour la cuisine raffinée...

Bravo comme toujours pour la cuisine raffinée et aussi pour les efforts considérables consentis pour respecter les mesures barrières , merci !

christel
Beoordeeld op: 06/10/2020
christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastisch lekker eten en een goed ontvangst!...

Fantastisch lekker eten en een goed ontvangst!

Erwin
Beoordeeld op: 05/10/2020
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker, kwaliteit top, en altijd een...

Super lekker, kwaliteit top, en altijd een zeer vriendelijke bediening. Echt een aanrader.

Pim
Beoordeeld op: 05/10/2020
Pim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg goed. Zeer goede maatregelen tbv Covid19....

Erg goed. Zeer goede maatregelen tbv Covid19. Snelle bediening en zeer smakelijke gerechten. We gaan snel weer.

Sibylle
Beoordeeld op: 21/09/2020

Het eten was goed, maar de bediening was onderm...

Het eten was goed, maar de bediening was ondermaats. Door een communicatiefout tussen de manager en een bediende, werd er eten verkeerdelijk weggeooid. Toen wij er iets van zeiden, werd de manager boos op ons en zei hij dat ze niet via WIFI konden communiceren. De manager heeft wel een nieuwe porte laten maken, maar de manier waarop er tegen ons gesproken werd, was absoluut niet aangenaam.

Alain
Beoordeeld op: 20/09/2020
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Qualité des mets et de l’accueil. Mesures sanit...

Qualité des mets et de l’accueil. Mesures sanitaires en place et rassurantes.

datum score