Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Dinsdag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.0 Gebaseerd op 27 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
27 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Eddy
Beoordeeld op: onbekend

op maandagavond de fifty five menu genomen...

op maandagavond de fifty five menu genomen => zeer lekker & mevrouw is de perfecte gastvrouw sfeer :viel wat tegen zeer kleine tafeltjes in de orangerie voor het restaurant, serive : eten =>afruimen => en de volgende tafel, aperitief, 3 gangen + koffie op 1.1/2 u meer geschilt voor een business lunch.

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Tweede bezoek in korte tijd. Maar deze keer...

Tweede bezoek in korte tijd. Maar deze keer met de kinderen. Dit restaurant is gewoon schitterend. De ointvangst, de bediening, het eten, de sommelier, de inrichting, alles draagt bij tot een zeer aangename maaltijd. Wat mij zeer aangenaam verrast is dat er geen muziek in de zaal is, het geroezemoes is muziek op zich. Geen totaal overbodig lawaai om de stilte te breken. Er is evenwel één grote schande: dat we dit restaurant niet eerder ontdekt hebben. Maar door de veelvuldige toekomstige bezoeken zal deze schande vlug achterhaald zijn.

Filip
Beoordeeld op: onbekend

Waaaw! Dat we dit niet vroeger ontdekten! Een...

Waaaw! Dat we dit niet vroeger ontdekten! Een heerlijk trendy restootje (de amuses box met het menu, de sjieke verpakking van het brood,...) met een fantastische keuken (de ganzelever smolt in de mond, het Wagyu - en niet "Waguy" zoals de menukaart tot tweemaal toe vermeldt - rundvlees eveneens). De wijnkaart staat op een iPad. Bijna alle wijnen worden gedecanteerd geserveerd. Eetzaal baadt in het licht en biedt mooie uitzichten. Onberispelijke service. De prijzen blijven betaalbaar. Misschien wat makkelijke gerechten (op zeker spelen?), maar zonder discussie: TOP!

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Dit was een ontdekking. De ontvangst is exempla...

Dit was een ontdekking. De ontvangst is exemplarisch; vriendelijk zonder kruiperig te zijn. De sommelier ook iemand om te koesteren; hoewel hij de wijn bij ons niet was komen opnemen kwam hij spontaan vragen of de witte wijn gecarafeerd moest worden, en kwam hij op het einde het glas witet wijn bij de kaas even spontaan in een ander glas gieten omdat die veel te koud was. De bediening is vlot en vriendelijk. En dan de keuken. Zeer mooi gepresenteerd en alle paletten van de smaak bespelend. Inventief zonder er over te gaan, smakelijk, groots. De inrichting van het restaurant is modern maar toch zeer warm. Geen muziek - halaluja - want er heerst een zodanige sfeer dat dit volstrekt overbodig zou zijn. De gasten praten niet stil en dat brengt het geheel van sfeer op een niveau die je niet veel vindt in sterrenzaken. Bij dit restaurant heb ik maar een vraag: wanneer gaan we terug?

JEAN
Beoordeeld op: onbekend

Absolument parfait, une deuxième étoile et...

Absolument parfait, une deuxième étoile et une nouvelle progression dans d'aures guides seraient tout à fait méritée, acceuil parfait, saveurs exquises, excellents conseils du sommelier, un grans daujourd'hui, un des plus grands de demain

Gert
Beoordeeld op: onbekend

Restaurant met mooi decor en aangename sfeer....

Restaurant met mooi decor en aangename sfeer. Ontvangst en verdere bediening is heel vriendelijk. De gerechten ogen niet enkel bijzonder maar zijn een streling voor de tong. Ook de wijnen zijn lekker met een perfecte aanbreng van de sommelier. Hier komen we graag terug.

dave
Beoordeeld op: onbekend

aangename sfeer - zeer vriendelijke bediening...

aangename sfeer - zeer vriendelijke bediening en uitstekend eten met uitmuntende wijnen

JEAN
Beoordeeld op: onbekend

Premiere visite a ce restaurant et tres heureus...

Premiere visite a ce restaurant et tres heureuse surprise. Cuisine inventive et legere. Carte des vins a la hauteur et service courtois et rapide. Nous reviendrons !

JEAN
Beoordeeld op: onbekend

Premiere visite a ce restaurant et tres heureus...

Premiere visite a ce restaurant et tres heureuse surprise ! cuisine legere et inventive. Carte des vins interessante. service courtois et rapide. Nous reviendrons !

mike en sabine
Beoordeeld op: onbekend

Met Valentijn genoten van een absolute topper!...

Met Valentijn genoten van een absolute topper! Van ontvangst tot vertrek een waar genot voor elk zintuig. Heerlijke champagne met creatieve en originele hapjes waarmee de toon voor de rest van de avond gezet werd. Het 5 gangen menu was van begin tot eind volmaakt met afgezien van stukje gebakken ganzelever voldoende porcies. Bij deze gang hadden 2 stukjes toch iets meer inhoud gegeven aan het bord en dit stond niet in verhouding tot bordje met vis van mijn vriendin maar kom dit is slechts een detail. Presentatie was ook origineel. De sommelier is voor mij een topper en we verwachten ook voor hem een prijs de komende jaren alsook een 2e * want die is hier op haar plaats. Nog een tip integreer dessertwijn in het wijnpakket bij de menu's komt iets beter over. De dienstvaardigheid en het profetioneel werken van het hele team ontbreekt hier zeker niet! Wij komen zeker terug want nu is dit na één bezoekje al één van onze favo adressen.

Alle beoordelingen van dit restaurant