Beoordelingen van Restaurant Cedric

28 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
28 beoordelingen
datum score
Raymond
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 14/10/2019
Raymond beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

accueil chaleureux,service impeccable,mets...

accueil chaleureux,service impeccable,mets savoureux chef passe à chaque table après le repas Retournerons dès que possible

Gerda
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 11/10/2019
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon top ! Super menu, vlotte vriendelijke...

Gewoon top ! Super menu, vlotte vriendelijke bediening, gezellig interieur.

Jef
Beoordeeld op: 15/09/2019
Jef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Droge soles platte frieten van minderwaardige...

Droge soles platte frieten van minderwaardige aardappelen. De tweede persoon was wel tevreden.p

placeholder
Dirk
Beoordeeld op: 29/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Prima keuken, zeer goede wijnkaart, foute react...

Half maaltijd warme frietjes gevraagd, antwoord kelner: uw schaaltje is nog vol ik moet dan een suplementje vragen! We kunnen dat toch niet weg gooien! Reactie nul op tien voor een kelner. De reactie van de patron was nog slechter: ge zoekt problemen, ik werk dag en nacht, over een portie patat discussier ik niet! Waarom wordt dan geen vers schaaltje frieten opgediend? Dom en onbegrijpelijk, we hebben er wel een 180 euro besteed! Niet terug dus.

placeholder
Pierre
Beoordeeld op: 12/04/2018
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Top diner

Uitstekende keuken in een zeer gezellig kader. Goede wijnsuggesties van de chef op de wijnkaart. Een echte aanrader!

Dany A.
Beoordeeld op: 17/09/2017
Dany A. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

etenwas niet slecht, maar sole meuniere ( 40...

etenwas niet slecht, maar sole meuniere ( 40 euro) zonder botersaus enkel met stukje citroen is wat minnetjes. Tafel in recht over ingang was wel frisjes. Ook service laat wel wat te wensen over. Is dit het gevolg van boeking via uw service ? reserveren zij voor U tafels die minder verkoopbaar zijn ??? Voor de prijs die wij betaald hebben zijn wij wat meer gewoon. Bedoeling van het bezoek was verkenning voor eventueel bezoek met oudejaars avond, dit is te vergeten !!!

guy
Beoordeeld op: 10/05/2017
guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Un excellent rapport qualité-prix...

Un excellent rapport qualité-prix

jef
Beoordeeld op: 20/03/2017
jef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij komen al jaren bij Cédric omdat we het...

Wij komen al jaren bij Cédric omdat we het er heel lekker, fijn en gezellig vinden. Goeie en vriendelijke service. Topklasse voor ons voor een aanvaardbare (niet-sterren) prijs.

Francis
Beoordeeld op: 12/03/2017
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Cadre accueillant, qualité des mets...

Cadre accueillant, qualité des mets

Joseph
Beoordeeld op: 08/01/2017

Mooi kader gezellige sfeer mooie omgeving ook...

Mooi kader gezellige sfeer mooie omgeving ook personeel vriendelijken zeker de chef ook kennen hem ook al lang hij doet het zeer goed dikke proficiat

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in