Beoordelingen van Sel Gris

573 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
573 beoordelingen
datum score
Patrick
Beoordeeld op: 17/11/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk ontvangen, geen te stijf gedoe,...

vriendelijk ontvangen, geen te stijf gedoe, goed gegeten

Isabelle
Beoordeeld op: 11/11/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer leuke, warme, familiale sfeer met nog...

Zeer leuke, warme, familiale sfeer met nog eens zeer lekker eten bovenop. Top middag gehad.

Lieve
Beoordeeld op: 13/10/2019
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Perfect kader, lekker eten, vriendelijke bedien...

Perfect kader, lekker eten, vriendelijke bediening. Blijft een aanrader!

Herman
Beoordeeld op: 08/10/2019
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zoals altijd zeer originele en uitermate lekker...

Zoals altijd zeer originele en uitermate lekkere schotels met een zeer vriendelijke bediening

Nancy
Beoordeeld op: 18/09/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoonweg super lekker ,alles was top . Een...

Gewoonweg super lekker ,alles was top . Een aanrader de smaken de wijnen de bediening , wij gaan elk jaar terug

Peggy
Beoordeeld op: 15/09/2019
Peggy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker gegeten en gedronken. Ook de bedien...

Zeer lekker gegeten en gedronken. Ook de bediening was dik in orde!

Patrick
Beoordeeld op: 14/09/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het blijft sowieso top bij Sel Gris. Maar voor...

Het blijft sowieso top bij Sel Gris. Maar voor 1 ster toch nog werkpunten. Van het water aan tafel dienden we onszelf te bedienen ik vind dat de obers dit mogen doen. Sommelier, jonge vriendelijke dame was niet spontaan genoeg: het aankondigen van de wijn was een ingestudeerd nummertje. En het hoofdgerecht vond ik te zout...

Eva
Beoordeeld op: 08/09/2019
Eva beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vlotte, soepele, vriendelijke service ; heerlij...

Vlotte, soepele, vriendelijke service ; heerlijk gegeten ; probleemloos aangepast aan zwangere vrouw!

Els
Beoordeeld op: 08/09/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds zeer lekker !...

Steeds zeer lekker !

albert
Beoordeeld op: 01/09/2019
albert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

zeer goed; zoals steeds. We hadden voor de...

zeer goed; zoals steeds. We hadden voor de eerste maal onze kleinkinderen mee: zeer klantvriendelijk behandeld door de restaurateur en de bediening.

datum score