Beoordelingen van Sel Gris

255 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
255 beoordelingen
datum score
Guy D.
Beoordeeld op: 22/01/2019
Guy D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Op alle punten tevreden Heerlijke smaken in...

Op alle punten tevreden Heerlijke smaken in alle gerechten En de aangepaste wijnen ook Alles perfect Een adres om niet vergeten Een avond om niet vergeten

August B.
Beoordeeld op: 22/01/2019
August B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

ZEER TEVREDEN. HET ZIJN STEEDS VERRASSENDE...

ZEER TEVREDEN. HET ZIJN STEEDS VERRASSENDE CREATIES ZOWEL VOOR HET OOG ALS VOOR DE MOND. HET PERSONEEL ZEER VRIENDELIJK EN EFFICIËNT ECHT EEN AANRADER

peter
Beoordeeld op: 22/01/2019
peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gisteren was voor ons een bijzondere dag, mijn...

Gisteren was voor ons een bijzondere dag, mijn man werd 60 en dan was het duidelijk waar we dat wilden vieren. Voor ons is Sel Gris nog steeds hét beste restaurant. De gerechten zijn mooi en heel erg lekker. En de bediening is professioneel en vriendelijk. Het aperitief met de vele, bijzondere hapjes is ronduit genieten. En de prijs, niet onbelangrijk, is zeer correct. We komen graag en gaan dat ook blijven doen. Bedankt mensen van Sel Gris! peter en monique roels - leys

Dirk
Beoordeeld op: 22/01/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was genieten vanaf het eerste hapje tot...

Het was genieten vanaf het eerste hapje tot aan het dessert. Zeer bekwame en vriendelijke bediening. We misten wel wat achtergrond muziek.

Bart
Beoordeeld op: 21/01/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zoals we gewoon zijn, top kwaliteit en top...

Zoals we gewoon zijn, top kwaliteit en top service

Marc
Beoordeeld op: 21/01/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer smaakvolle ervaring !prachtig aanbod met...

Zeer smaakvolle ervaring !prachtig aanbod met mooie verzorgde borden 100 - zeer goed eten en zeer goede en vriendelijke bediening .

Louis
Beoordeeld op: 21/01/2019
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

EEN MOOIE RESTAURANT … PROFESIONEEL .. MAAR...

EEN MOOIE RESTAURANT … PROFESIONEEL .. MAAR KAN VEEL BETER … DE SCHOTELS TE INGEWIKKELD … GOEDE PRODUKTEN .. CUISON PERFECT MAAR MET TE VEEL INGEDIENTEN TE WILLEN VERZAMELEN .. VERLIES DE SCHOTELS AAN BASSIS SMAAK .. WE KOMMEN TERUG NAAR HET PRODUCT .. DE DESSERT ZIJN ZEER UITGEBRIJD EN LEKKER ..

Jessica
Beoordeeld op: 21/01/2019
Jessica beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Un régal pour les yeux et les papilles. Nous...

Un régal pour les yeux et les papilles. Nous ne sommes jamais déçus de n os visites dans ce restaurant.

Georges V.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Georges V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Overweldigend in variatie en complexiteit....

Overweldigend in variatie en complexiteit.

Evert
Beoordeeld op: 20/01/2019
Evert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Reeds jaren topkwaliteit en topbediening en...

Reeds jaren topkwaliteit en topbediening en top vriendelijkheid. Wij gaan terugkomen. Proficiat

datum score