Beoordelingen van Sel Gris

573 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
573 beoordelingen
datum score
Stefanie
Beoordeeld op: 30/08/2019
Stefanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede ontvangst, professioneel zaalpersoneel,...

Goede ontvangst, professioneel zaalpersoneel, mooie setting! Lekker gegeten, alleen jammer dat er vlees werd geserveerd als hoofdgerecht, wat ik aan de kust niet direct had verwacht... Ook mijn moeder heeft er van genoten, het was voor haar de eerste keer dat ze in een Sterrenzaak ging eten!

Linda
Beoordeeld op: 29/08/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijk gegeten. Een onverwachte parel aan...

Heerlijk gegeten. Een onverwachte parel aan de Belgische kust.

Eddy
Beoordeeld op: 28/08/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer Lekker eten en correcte bediening.De bijpa...

Zeer Lekker eten en correcte bediening.De bijpassende wijnen waren een echte ontdekking.

Benny
Beoordeeld op: 26/08/2019
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel verfijnde keuken. Mooie kleurschakering...

Heel verfijnde keuken. Mooie kleurschakering op het bord. Veel kleine hapjes waardoor je unieke combinaties kan proeven. De wijnen pasten perfect bij de gerechten. Het bewijs dat jonge wijnen ook heel lekker kunnen zijn.

Pascal
Beoordeeld op: 26/08/2019
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi kader: we hadden een tafel met zicht op...

Mooi kader: we hadden een tafel met zicht op zee. Lekker eten, al mag het soms wat lichter, inventiever zijn. De amuses o.a. waren vrij zwaar. De aangepaste wijnen waren lekker. Bediening was vriendelijk maar vrij nonchalant: bestek werd niet netjes gelegd, borden werden naast ons geplaatst i.p.v. voor ons, lege glazen stonden lang op tafel, ... Ik heb al heel wat (sterren)restaurants gedaan maar vond de bediening niet echt een ster waardig. Misschien hadden ze een mindere dag... Prijs/kwaliteit zeker in orde.

Erik
Beoordeeld op: 24/08/2019
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super verfijnde gerechten. Top tot en met de...

Super verfijnde gerechten. Top tot en met de versnaperingen bij de koffie. Vriendelijke bediening.

Beoordeeld op: 21/08/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer goede ontvangst en service. Verfijnde...

Zeer goede ontvangst en service. Verfijnde keuken met topproducten. Kortom een echte aanrader !

De Corte
Beoordeeld op: 20/08/2019
De Corte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super ervaring! Fantastisch genoten van de...

Super ervaring! Fantastisch genoten van de sfeer, inrichting, vriendelijke bediening en de cullinaire gerechten! Een echte aanrader! We komen zeker terug!!

Niki
Beoordeeld op: 19/08/2019
Niki beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

altijd lekker, altijd vriendelijk...

altijd lekker, altijd vriendelijk

Christina
Beoordeeld op: 19/08/2019
Christina beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, heel aangenaam kader en zeer...

Heel lekker eten, heel aangenaam kader en zeer vriendelijk personeel. Ik ga zeker nog eens terug.

datum score