Beoordelingen van Sel Gris

573 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
573 beoordelingen
datum score
Johnny
Beoordeeld op: 18/08/2019
Johnny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Uitstekende variatie en bediening, uiterst...

Uitstekende variatie en bediening, uiterst smaakvolle gerechten

Bas
Beoordeeld op: 17/08/2019
Bas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, leuke locatie, fijne en spontane...

Lekker eten, leuke locatie, fijne en spontane bediening....We komen zeker nog terug. Culinaire verwenning

Lieven
Beoordeeld op: 17/08/2019
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Perfect keuken, top bediening! Mooie verhouding...

Perfect keuken, top bediening! Mooie verhouding prijs / kwaliteit

Herman
Beoordeeld op: 17/08/2019
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer gevarieerd, origineel en zeer lekkere...

Zeer gevarieerd, origineel en zeer lekkere lunch; goed verzorgd en goed bediend. Zoals altijd een uitstekende lunch

christine
Beoordeeld op: 12/08/2019
christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een vlotte vriendelijke bediening. Heel lekkere...

Een vlotte vriendelijke bediening. Heel lekkere verfijnde gerechten met een verscheidenheid aan smaken en daarbovenop geserveerd als meesterlijke schilderijtjes. TOP! We hebben er van genoten!

Anne
Beoordeeld op: 12/08/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

heel lekker gegeten, super goede bediening...

heel lekker gegeten, super goede bediening

Benedict
Beoordeeld op: 11/08/2019
Benedict beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

In 1 woord schitterend goede bediening en vrien...

In 1 woord schitterend goede bediening en vriendelijk een plaats om steeds terug te keren

Graziella
Beoordeeld op: 10/08/2019
Graziella beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor een behoorlijke prijs hebben we mogen...

Voor een behoorlijke prijs hebben we mogen proeven van de diverse en overvloedige facetten en smaken van deze sterrenkeuken. Zeker een aanrader daar we absoluut niets tekort kwamen. We komen gegarandeerd terug.

Irenee
Beoordeeld op: 10/08/2019
Irenee beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De amuses en de hapjes bij de koffie waren...

De amuses en de hapjes bij de koffie waren zeer lekker, evenals de champagne. Het voorgerecht en de bijpassende wijn waren goed maar toch net iets minder. Het hoofdgerecht en de wijn waren dan weer super. De bediening is wel aan de koele kant, maar al bij al een geslaagd uitstapje naar zee, samen met familieleden en zeker voor herhaling vatbaar.

Philip
Beoordeeld op: 07/08/2019
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

De hele middag was bijzonder geslaagd, en de...

De hele middag was bijzonder geslaagd, en de vele kleine verrassingen bij de hapjes vooraf en bij de koffie zijn een schot in de roos. Enig schaduwpunt: bij het aperitief werd zo snel afgeruimd dat we de indruk kregen dat we opgejaagd werden wat onze gast heel vreemd leek. Overigens zeer goed. Doe zo voort maar zoek een andere manier om het aperitief niet te lang te doen uitlopen.

datum score