Budget
€€
Sluitingsdagen
Woensdag (7/7 open tijdens schoolvakanties)
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.1 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Kathy
Beoordeeld op: onbekend

J.Z.

Chaotische en drukke gastvrouw Eten best te doen. Minpunt: op de kaart staat keuze tss diverse aardappelbereidingen. In de praktijk vraagt men niets en moet je t met frietjes stellen.. Je bestelt earl grey thee en men komt met groene thee met de mededeling dat het de deze is bij gebrek aan de andere, zonder vooraf te vragen... Bizar maar grappig.

a
Beoordeeld op: onbekend

Waar was het tete a tete gevoel?

Er was helemaal geen sprake van een tete a tete. Tussen het hoofdmenu van mij en mijn echtgenote zat een half uur verschil doordat de zaakvoerster de verkeerde bestelling had doorgegeven aan de keuken en we waren niet alleen. Het eten was lauw en dan heeft ze zich nog niet eens verontschuldigd.

placeholder
Patrick
Beoordeeld op: onbekend

Eenvoudige maar lekkere keuken. Minpunt: ondan...

Eenvoudige maar lekkere keuken. Minpunt: ondanks rustige avond zeer chaotische en vluchtige bediening, ik vrees voor drukke avonden.

Philip
Beoordeeld op: onbekend

Een van mijn favorieten in Heist ! Altijd...

Een van mijn favorieten in Heist ! Altijd al lekker gegeten, soms met een extraatje zoals een niet-gevraagd aperitiefhapje, of een bolletje ijs voor de kleinste. Je kan er zowel dagschotels als à la carte eten. Laatste dagschotel : soep - zeetongetjes - dame blanche voor €12,50 vinden wij best betaalbaar en goed gepresenteerd ook !

danny
Beoordeeld op: onbekend

schitterend kader en supervriendelijke bedienin...

schitterend kader en supervriendelijke bediening! het eten was gewoon voortreffelijk,en betaalbaar! een lekkere huiswijn voor 12 euro vind je ook niet veel. zeker voor herhaling vatbaar!

Hans
Beoordeeld op: onbekend

Zeer sympathiek én betaalbaar én lekker : kan...

Zeer sympathiek én betaalbaar én lekker : kan dit wel Knokke-Heist zijn ? Kindvriendelijk interieur met prachtig aquarium en speelhoekje. De enkele kilometertjes van Le Zoute tot Heist zijn de moeite waard.

William
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker gegeten. Lekkere wijn. Vriendelijk...

Zeer lekker gegeten. Lekkere wijn. Vriendelijke uitbaatster.Wel wat lange wachttijden tussen de bediening wegens de drukte.

Alle beoordelingen van dit restaurant