Beoordelingen van Point De Vue

125 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
6.9
125 beoordelingen
datum score
Sarah
Beoordeeld op: 21/03/2017
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijke bediening, prachtig pand...

Super vriendelijke bediening, prachtig pand en aankleding met uitzicht op zee. En niet onbelangrijk: kindvriendelijk!!

Virginie
Beoordeeld op: 20/03/2017
Virginie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goed!!...

Heel goed!!

Daniël
Beoordeeld op: 20/03/2017
Daniël beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Aangenaam kader,proffesionele bediening,prijs-k...

Aangenaam kader,proffesionele bediening,prijs-kwaliteit.

Marcel
Beoordeeld op: 18/03/2017
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Een vriendelijke, attente service. Lekker...

Een vriendelijke, attente service. Lekker gegeten met een heerlijk wijntje voor een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Vorig jaar waren wij er eveneens, zelfs meerdere keren. De service is er op vooruitgegaan. Voor een casual etentje is dezels brasserie een aanrader.

Guy
Beoordeeld op: 11/03/2017
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Steak tartaar niet te eten en echt onsmakelijke...

Steak tartaar niet te eten en echt onsmakelijke kleur , lamscarré veel te vet en al koud toen we het bord op tafel kregen. Loopt nogal wat mis met de communicatie met keuken en bediening onderling. Na klacht over de steak tartaar wel correcte reactie om deze 2 van de rekening te schrappen maar sfeer al zwaar onder nul. Pech voor de chef dat hij zijn schotels niet beter controleert voor deze vertrekken ( te druk / onderbemand ? ). Als chef krijg je maar 1 kans het moet juist zijn of de klant komt niet meer terug ! spijtig voor zo een mooie locatie met nieuw extra aangelegde terras . Dit is niet meer de Point de Vue van voorheen .

Corine
Beoordeeld op: 06/03/2017
Corine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke ontvangst! Luxe ontbijt genom...

Zeer vriendelijke ontvangst! Luxe ontbijt genomen - was zeer verzorgd en alles was aanwezig. Ze zagen zelf dat we nog geen yoghurt hadden gekregen en kwamen dit dan navragen en nadien kregen we die. Mooi uitzicht! Makkelijk toegankelijk voor rolstoelen

maarten
Beoordeeld op: 06/03/2017
maarten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vooral omdat het een leuke kindvriendelijke...

Vooral omdat het een leuke kindvriendelijke plek is, en prima prijs/kwaliteit verhouding ideaal voor grotere groepen

Els
Beoordeeld op: 04/03/2017
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker en cosy gegeten....

Lekker en cosy gegeten.

datum score