dat de Noordzee en de Polders te bieden hebben
Chef Thierry Cornelis, leraar aan de hotelschool ter Duinen en Tjorven Ghysdael,
beiden kinderen van de zee, zijn uw gastheer en gastvrouw.
Restaurant De Kelle staat voor heerlijke visgerechten met kwalitatieve én verse producten.
Dit alles kadert in een magnifiek decor waar u gezellig kunt tafelen.
In de Gault&Millaugids is onze terras geselecteerd als een van 500 mooiste in de Benelux.
Achter de keuken bevindt zich ons prachtige tuinterras, een oase van rust en groen.
Reserveren
Je kan het restaurant niet online reserveren via Resto.be
Neem contact op per telefoon of stuur een bericht:
Twee keer van mijn stoel gevallen
Al 23 jaar kom ik met veel plezier in De Kelle eten, en nog nooit ben ik teleurgesteld. Sinds een aantal jaar is er een voedselallergie bij mezelf vastgesteld. We zeggen dit telkens en de chef doet steeds zijn uiterste best om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. Het is een heel fijne ervaring om zo zorgeloos te kunnen eten. Ook over de bediening zijn we zeer te spreken. De aangepaste wijnen worden zorgvuldig uitgekozen en vormen fijne extra's bij de vaak verrassende en verfijnde gerechten. Ik zou iedereen aanraden hier te komen eten. Genieten is hier een prioriteit! Afgelopen week zijn we twee keer na elkaar komen eten, en we hebben er echt twee keer 100% van genoten. Hartelijk dank!
Un des meilleurs restaurants de la côte
Nous recommandons vivement ce restaurant gastronomique à l accueil simple et sympathique. Tous les plats étaient recherchés, originaux et succulents.Nous avions choisi le menu à 35 euros avec un supplément de 7 euros pour le homard en entrée. Seul bemol, toute la table doit choisir les mêmes plats et une des 3 entrées proposées au menu n etait pas disponible. A part ça, rien à redire sur la qualité des plats. De plus, belle terrasse fleurie et ombragée à l abri du vent. Nous y reviendrons, c est sûr !
Lage kwaliteit aan peperdure prijs
Bij telefonische reservatie meldt men ons een keuze tussen vlees en vismenu Bij aankomst serveert men eerst een aperitief voor de menukaart. Daar kom je tot conclusie dat er enkel keuze is tussen een vis/vlees menu en een vis menu, vanwege met aangepaste wijnen, waarvoor je 20 euro extra per persoon voor betaald. Veel kan je echter niet kiezen – je wordt verplicht één menu per tafel te nemen. De gastvrouw is onvriendelijk en uiterst gierig. Wij hebben 20 euro per persoon bijbetaald voor de aangepaste wijnen en kregen net geteld 2 kleine glaasjes witte wijn en een klein scheutje rode wijn. (ik dacht eerst dat het om te proeven was). De kreeft Homard die werd vernoemd moest ik gaan zoeken in m’n bord. De drie stukjes waren zo klein dat ik me bijna verslikte. De gaten in het tafelkleed waren groter dan de stukjes. Uiteindelijk hebben wij voor een zuinig viergangen menu meer dan vier uur aan tafel gezeten, hoofdzakelijk wachttijd. Alle gerechten werden geserveerd met bruin brood. (ook hier was geen keuze). Het enige vleesgerecht in de menu was patrijs en deze was ronduit RAUW. Ik heb geen enkele hap binnengekregen. Dit restaurant verdient geen ster maar een behoorlijke reprimande !
Heerlijke keuken, slechte service
Een heel lekkere keuken en gerechten die te mooi zijn om op te eten. Een michelinster waard... Maar de service is een kleine ramp. We waren al 10 min binnen eer we de kaart kregen ipv dan ook onmiddellijk te vragen of we apperitief wilden, hebben we nog eens 15 min moeten wachten. In totaal 3u30 op restaurant gezeten voor 4 gerechten:-(( Heel spijtig... De 2 volgende keren dat we geweest waren, hebben we direct gezecht dat we niet veel tijd hadden en dan verliep de service rapper. We waren op een kleine 2u buiten.
Restaurant a koksijde a découvrir absolument C...
Restaurant a koksijde a découvrir absolument Ce restaurant gastronomique d'un niveau de une à deux étoiles vous ravira par sa cuisine originale d'inspiration française revisitée. En bref vous recherchez sur la cote flamande une table de qualité, je conseille les yeux fermés ce restaurant époustouflant.
Excellente cuisine. Le menu de la semaine était...
Excellente cuisine. Le menu de la semaine était composé de homard puis de canneloni de raie, vraiment à recommander. Avec vins compris (60 EUR), le repas fut excellent. A recommander donc
Excellent restaurant, cadre sympa, recherche...
Excellent restaurant, cadre sympa, recherche gastronomique perpétuelle, qualité des produits, très belle carte de whisky, restaurant où on vient pour déguster des nouvelles saveurs, et ou on prend son temps pour manger ... vous ne le regrettrez pas
NOUS AIMONS LA BOUILLABAISE ET C'EST LA MEILLEU...
NOUS AIMONS LA BOUILLABAISE ET C'EST LA MEILLEUR LA MIEUX SERVIE DE LA COTE JE NE PEUX QUE DIRE DU BIEN QUANT ON EST FINE BOUCHE
dimanche le temps etait pour diner en terasse...
dimanche le temps etait pour diner en terasse ,ce restaurant nous a permis de le faire,personnel tres attentioné service impecable et cuisine qui respecte le gout des alimentsun menu du mois vin et aperitif compris encore merci a cette maison francois et henriette
Le Kelle propose des menus (vins compris) fins...
Le Kelle propose des menus (vins compris) fins et recherchés faisant la part belle aux saveurs de la mer, le tout pour un prix contenu. Nous avons craqué pour cette première visite pour le menu de Saison. Il s'est avéré harmonieux, complet et généreux. La qualité des produits et des plats était digne d'un restaurant étoilé. Le cadre est simple mais agréable (nous n'avons pas pu tester la terrasse) et le service plus que correct. Indéniablement le meilleur restaurant de Coxyde, conseillé à tous les amoureux de la bonne cuisine.